Engelsk korrekturlæsning

books

get English proofreading and editing button

Vil du skrive på engelsk uden fejl?

Så kan ProofreadingServices.com hjælpe. Vi er verdens førende online engelske korrekturlæsnings- og redigeringsservice, og vi arbejder med akademikere og fagfolk fra hele verden. Uanset om du har brug for engelsk akademisk korrekturlæsning, business korrekturlæsning eller en yderligere korrekturlæsning, kan vores prisvindende korrekturlæsere levere de engelske korrekturer, du har brug for.

[Vil du se vores engelske korrekturlæsningspriser? Få et gratis tilbud.]

Kvaliteten af din skrivning påvirker, hvordan du bedømmes i et fagligt eller akademisk miljø. Dokumenter skrevet på korrekt engelsk vil forbedre din status inden for dit felt. Vores professionelle engelske korrekturlæser finder fejl i grammatik, stavning, formatering, ordvalg og sætningsstruktur. Vi korrigerer din engelske tekst, så dit arbejde vil få den respekt, det fortjener.

Er vores engelsk korrekturlæsning noget du kan bruge?

Forestil dig dette: Du har brugt timevis på din engelske artikel, og du vil indsende den til et ledende akademisk tidsskrift. Du har brug for, at din engelske skrivning er korrekt, da du ikke vil blive til grin foran dine akademiske ligemænd. Tidsfristen nærmer sig hurtigt - der er 48 timer tilbage. Du har brug for hjælp, og du har brug for den hurtigt.

Vi ved, hvor stressende denne situation kan være. Vi har selv været der. Derfor har vi skræddersyet vores tjenester til at være så bekvemme og hurtige som muligt. Har du brug for dit dokument tilbage til dig i løbet af et par dage? Intet problem. Et par timer? Det kan vi også gøre.

Send os dit dokument og slap af. Vi tager os af resten.

[Kom i gang med din ordre her.]

Hvor dygtige er vi?

Vores dygtige korrekturlæsere og redaktører er indfødte engelsktalende med baggrund i professionel skrivning, redigering og korrekturlæsning. Mange er pensionerede engelsk- og videnskabsprofessorer med mange års erfaring med at indsende til de bedste akademiske tidsskrifter. Hvert medlem af vores team har bestået en streng serie af korrekturlæsninger og redigeringstests. Vi ansætter én ud af hver 200 engelske korrekturlæsere - vi er mere selektive end Harvard Universitet. Vores korrekturlæsere er fantastiske til, hvad de gør, og de ved, hvordan de skal rette din engelske tekst.

Vil du have en gratis engelsk korrekturlæserprøve?

Vi forstår, at du måske er tusindvis af kilometer væk fra vores hovedkvarter i USA, og du vil måske se en prøve af vores arbejde, før du bestiller en korrekturlæsning. Få en gratis prøve for at se, hvordan vores korrekturlæsere kan forbedre din skrivning:

[Få en gratis prøve nu.]

Bemærk: Resten af vores hjemmeside er på engelsk. Vi er jo engelske korrekturlæsere!

Klar til at begynde at arbejde med vores engelske korrekturlæsere?

[Bestil nu.]