Angol Lektorálás

book with magnifying glass

get English proofreading and editing button

Igényt tart az Ön által írt angol szöveg helyességére?

A ProofreadingServices.com segíthet Önnek. Cégünk a világvezető online lektorálási és szerkesztési szolgáltatója és világszerte számos tudományos munkatárssal és szakmabelivel dolgozunk együtt. Legyen szüksége akár tudományos, üzleti szövegek lektorálására, akár egy külön lektorálási szolgáltatásra, díjnyertes lektoraink mindig tudnak segíteni az igényelt lektorálásban, és ezt a legmagasabb szinten tudják.

[Érdeklik az angol nyelvű lektorálási áraink? Kérjen ingyenes ajánlatot.]

Az Ön által kiadott angol nyelvű szöveg minősége hatással van a szakmai vagy tudományos körökben való megítélésére. Ha tökéletesen helyes angol nyelvű dokumentumokat közöl, ez kétségtelenül jó hatással lesz a szakmán belüli státuszára. Magasan képzett angol nyelvű lektoraink igen jó kompetenciával találják meg az esetleges nyelvtani, helyesírási, formázási, kifejezés használati és mondatszerkezeti hibákat. Mi kijavítjuk Önnek az esetleges hibákat angol nyelvű írásaiban, hogy ilyenek ne zavarják meg a megfelelő fogadtatást.

Eléggé kompetensek az Ön számára angol nyelvű szövegek lektorálási szolgáltatásaink? 

Képzelje el a helyzetet: Rengeteg órát töltött angol nyelvű cikkének megírásával, és közölni szeretné ezt egy vezető tudományos írásban. Angol nyelvű szövegének helyesnek kell lennie, nem szeretné, hogy kellemetlenség érje tudományos kollégái előtt. A határidő gyorsan közeledik: már csak 48 órája maradt. Segítségre van szüksége, és gyors segítségre van szüksége.

Tudjuk, hogy milyen stresszes lehet egy ilyen helyzet. Előfordult már velünk is. Ezért szolgáltatásainkat úgy alkottuk meg, hogy annyira használhatóak és gyorsak legyenek amennyire csak lehetséges. Par napon belül van szüksége a visszaküldött dokumentumra? Nem probléma. Egy pár órán belül? Ez is megoldható.    

Küldje el írását, és legyen nyugodt. Mi elintézzük a többit.

[Küldje el első rendelését itt.]

Mennyire kompetensek vagyunk?

Professzionista lektoraink és szerkesztőink angol anyanyelvűek, sok-sok év tudományos folyóiratokban való közlés tapasztalataival rendelkeznek. Csapatunk minden tagja átment egy nagyon alapos korrektúra és szerkesztési tesztsorozaton. Rendszerint 200 jelentkezőből csak 1 személy kerül alkalmazásra cégünknél. Szelektívebbek vagyunk, mint a Harvard Egyetem. Lektoraink kiválóak abban, amit tesznek, és igazán jól tudják, hogy hogyan javítsák az angol nyelvű írásait.

Szeretne egy ingyenesen lektorált angol nyelvű példaszöveget?

Megértjük, ha több ezer kilométerre van az Egyesült Államokbeli székhelyünktől, és előbb egy a munkánk minőségével kapcsolatos példaszöveget szeretne kapni az ellenértékért kapható megrendelés előtt. Kérjen egy ingyenes mintaszöveget, hogy láthassa, hogy mennyire jobbá tudják lektoraink tenni az Ön írását:

[Kérjen egy ingyenes példaszöveget.]

Megjegyzés: A weboldalunk többi része angol nyelvű. Végülis a lektorálás a szakmánk!

Készen áll az angol nyelvű lektorainkkal való közös munkára?

[Rendeljen lektorálási szolgáltatást akár még most]