Usluge lektorisanja i uređivanja engleskog jezika na mreži

grammar

get English proofreading and editing button

Da li želite engleski bez grešaka?

ProofreadingServices.com može da pomogne. Mi smo svetska vodeća usluga lektorisanja i uređivanja engleskog jezika na mreži, a radimo sa akademicima, preduzećima i autorima u preko 90 zemalja. Bilo da vam treba akademsko lektorisanje, poslovno lektorisanje, lektorisanje književnog rukopisa ili čak uređivanje rezimea na engleskom jeziku, naši nagrađivani lektori mogu da vam pruže korekcije engleskog jezika koje su vam potrebne.

[Da li želite da vidite naše cene za lektorisanje engleskog jezika? Dobijte besplatnu ponudu.]

Kvalitet vašeg pisanja utiče na to kako će vas proceniti u profesionalnom ili akademskom okruženju. Izrada dokumenata napisanih na pravilnom engleskom jeziku će poboljšati vaš status u okviru vaše oblasti. Naši profesionalni lektori za engleski jezik pronalaze greške u gramatici, pravopisu, formatiranju, izboru reči, strukturi rečenice i još mnogo čemu. Mi ispravljamo vaše pisanje na engleskom jeziku kako bi vaš rad dobio poštovanje koje zaslužuje.

Da li su naše usluge lektorisanja i uređivanja engleskog jezika baš za vas?

Zamislite ovo: Proveli ste sate i sate na pisanje svog članka na engleskom jeziku i želite da ga prosledite vodećem akademskom časopisu. Potrebno je da vaš stil pisanja na engleskom bude ispravan, pošto ne želite da se osramotite pred svojim akademskim kolegama. Krajnji rok se brzo približava - imate još 48 sati. Potrebna vam je pomoć i to brzo.

Znamo koliko ova situacija može da bude stresna. Nalazili smo se u njoj. Zbog toga smo prilagodili naše usluge kako bi bile što pogodnije i brže moguće. Treba vam dokument vraćen za par dana? Nema problema. Za nekoliko sati? I to možemo da uradimo.

Pošaljite nam svoj dokument i opustite se. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

[Naručite lektorisanje i uređivanje ovde.]

Napomena: Takođe nudimo prevodilačke usluge. Možete da naručite usluge prevođenja ovde.

Koliko je dobar naš tim za lektorisanje engleskog jezika?

Našim stručnim lektorima i urednicima je engleski maternji jezik i imaju iskustva u profesionalnom pisanju, uređivanju i lekturi. Mnogi od njih su penzionisani profesori engleskog jezika i nauke sa dugogodišnjim iskustvom u objavljivanju članaka u najboljim akademskim časopisima. Svaki član našeg tima je prošao rigorozne serije testova za lektorisanje i uređivanje. Angažujemo jednog na svakih 300 kandidata za lektorisanje engleskog jezika - selektivniji smo i od Univerziteta Harvard. Naši lektori su izvrsni u onome što rade i znaju kako da koriguju vaše pisanje na engleskom jeziku.

Želite besplatan uzorak lektorisanja engleskog jezika?

Shvatamo da ste možda hiljadama kilometara daleko od naše centrale u Sjedinjenim Državama i da ćete možda želeti da vidite uzorak našeg rada pre postavljanja plaćene narudžbine. Dobijte besplatan uzorak da biste videli kako naši lektori mogu da poboljšaju vaše pisanje:

[Dobijte odmah besplatan uzorak lektorisanja.]

Napomena: Ostatak našeg veb sajta je na engleskom jeziku. Ipak smo mi lektori za engleski jezik!

Jeste li spremni da počnete da radite sa našim lektorima i urednicima za engleski jezik?

[Naručite odmah uređivanje engleskog jezika.]