Професионални преводи онлайн

Bulgarian Translation Services

ProofreadingServices.com предлага професионални преводи от английски на български, от български на английски и още много други езикови комбинации. Въпреки че сме известни най-вече с извършването на редакция на английски език, от която се възползват академици, търсещи работа, бизнесмени и писателите от цял свят, нашите преводачески услуги, извършвани без помощта на софтуер, потвърждават нашия ангажимент към клиентите ни за висококачествена работа, фантастично обслужване и достъпни цени.

Свържете се с нас за запитване за превод.

Какви преводачески услуги предлагаме?

Желаете да публикувате свое произведение в англоезична държава, англоезично списание или другаде? Предлагаме Ви превод от български на английски език с редакция, извършена от нашия английски екип.

Желаете да направите Вашия текст достъпен за милионите хора по света, които не говорят английски? Ние предлагаме превод от английски на български, галисийски, телугу и др.

Специализирали сме се в ...

  • Академични преводи. Позволете на екипа ни да преведе Вашите статии за списания, научни трудове, дисертации и тези на английски или от английски на български, за да да ги публикувате на по-широк кръг от читатели и да разширите влиянието от Вашия труд.
  • Бизнес преводи. Преводът на уебсайта на компанията, блогове, маркетингови материали и друго бизнес съдържание е от ключово значение за разрастването на Вашия бизнес - и за печеленето на повече пари.
  • Литературен превод. Работили сте усилено върху ръкопис, независимо дали става въпрос за роман, мемоар или сценарий. Професионалният превод на преводач може драстично да увеличи Вашата читателска аудитория и да позволи на читателите от цял свят да се наслаждава на труда Ви.

Нашият екип от езикови експерти в ProofreadingServices.com е превел хиляди документи на доволни клиенти в София, Пловдив, Варна и от цял свят. За разлика от другите преводни агенции, ние предлагаме редакция на английския език за нашите преводи от български на английски, за да може преведените документи да звучат така, сякаш са написани от носител на езика.

Кои сме ние?

Преводачите от ProofreadingServices.com имат необходимите знания и опит, за да преведат прецизно всеки текст, като запазят специфичния изказ и стил. Тъй като нашите български преводачи са специализирани в най-различни теми - от биология до литература - Вашият текст ще бъде възложен на член от екипа, най-добре запознат с Вашата сфера. Независимо дали се нуждаете от превод на или от английски на публикация за блога, мемоар или мотивационно писмо, можете да ни се доверите, че нашият екип български преводачи ще изготви висококачествен превод на Вашия проект.

Защо да изберете нашите български преводачески услуги?

ProofreadingServices.com помага на писателите от цял свят да намерят най-добрите преводачи и английски редактори. Нашите достъпни и точни преводи за фирми, учени и автори ще Ви помогнат да достигнете до нов кръг читатели и да разширите влиянието си на международните пазари, независимо от езика или темата. Гордеем се с високите стандарти за качество, които нашите професионални преводачи постигат, и гарантираме, че ще бъдете удовлетворени от нашата работа.

Свържете се с нас за запитване за превод.