Υπηρεσίες Μετάφρασης Βιβλίων από τα Ελληνικά στα Αγγλικά

Greek Book Translation Services

Το ProofreadingServices.com μεταφράζει μυθιστορήματα και μη λογοτεχνικά βιβλία από τα Ελληνικά στα Αγγλικά, βοηθώντας τους συγγραφείς να προσεγγίσουν νέους αναγνώστες και να πουλήσουν περισσότερα βιβλία. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες μετάφρασης μας παρέχονται 100% από ανθρώπους - δεν είναι ποτέ αυτοματοποιημένες - και είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι παραδίδουμε ακριβείς μεταφράσεις ενώ παράλληλα διατηρούμε την συγγραφική φωνή σας και το στυλ σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το κόστος μίας λογοτεχνικής μετάφρασης.

Γιατί να μεταφράσετε το βιβλίο σας από τα Ελληνικά στα Αγγλικά;

Ξοδέψατε μήνες ή ακόμα και χρόνια γράφοντας το βιβλίο σας, οπότε γιατί να περιορίσετε τον αντίκτυπο του με το να το δημοσιεύσετε μόνο στα Ελληνικά; Ο καλύτερος τρόπος για να προσεγγίσετε τα δισεκατομμύρια άτομα που δεν μπορούν να διαβάσουν Ελληνικά είναι να μεταφράσετε το έργο σας στα Αγγλικά. Με μία επαγγελματική μετάφραση στα Αγγλικά, θα αυξήσετε όχι μόνο το αναγνωστικό κοινό σας αλλά και τις πωλήσεις σας.

Τι υπηρεσίες μετάφρασης βιβλίων προσφέρουμε;

Προσφέρουμε μετάφραση από τα Ελληνικά σε Αγγλικά ΗΠΑ ή Η.Β. με ξεχωριστή διόρθωση από την Αγγλική ομάδα μας. Ενώ άλλες υπηρεσίες απλά μεταφράζουν το βιβλίο σας, εμείς μεταφράζουμε το κείμενο και το στέλνουμε σε έναν ειδικό στα Αγγλικά που εξομαλύνει παράξενες διατυπώσεις και εντοπίζει υπάρχοντα λάθη. Εν τέλει, το ProofreadingServices.com ξεκίνησε ως μία υπηρεσία διόρθωσης και επιμέλειας κειμένων, και η ομάδα μας περιλαμβάνει κάποιους από τους καλύτερους Άγγλους επιμελητές στον κόσμο.

Τι είδους χειρόγραφα μεταφράζουμε;

Μεταφράζουμε μυθιστορήματα, μη λογοτεχνικά έργα, παιδικά βιβλία, και άλλα για συγγραφείς σε όλο τον κόσμο. Ειδικευόμαστε σε...

  • Λογοτεχνικά βιβλία, όπως μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας, μυστηρίου, αισθηματικά μυθιστορήματα, και ιστορικά μυθιστορήματα.
  • Ακαδημαϊκά βιβλία, όπως χειρόγραφα σχετικά με την φιλοσοφία, την ιστορία, την επιστήμη, και άλλα θέματα.
  • Επιχειρηματικά βιβλία, όπως eBooks σχετικά με την παραγωγικότητα, βιβλία για την πρωτοπορία της σκέψης, και άλλα.

Έχουμε δουλέψει με χιλιάδες πελάτες, τα βιβλία των οποίων καλύπτουν διάφορα είδη και θέματα - από νεανική λογοτεχνία, απομνημονεύματα, βιβλία μαγειρικής, μη λογοτεχνικά βιβλία σχετικά με την πολιτική επιστήμη, την τεχνολογία, και την τέχνη. Εν συντομία, τα χρόνια εμπειρίας μας σε συνδυασμό με το ευρύ δίκτυο ειδικών στις γλώσσες σημαίνει πως μπορούμε να μεταφράσουμε και να διορθώσουμε βιβλία που έχουν γραφθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε γλώσσα, και για οποιοδήποτε θέμα.

Γιατί να επιλέξετε τις δικές μας Ελληνικές υπηρεσίες μετάφρασης για το βιβλίο σας;

Στο ProofreadingServices.com, αναθέτουμε τα βιβλία σε μεταφραστές λογοτεχνικών κειμένων, όχι μεταφραστές γενικών κειμένων. Ένας ικανός μεταφραστής λογοτεχνικών κειμένων θα κάνει κάτι παραπάνω από μία απλή κυριολεκτική λέξη-προς-λέξη μετάφραση για να τηρήσει τους κανόνες του είδους σας και να διατηρήσει τις ιδιαιτερότητες της φωνής σας και του συγγραφικού ύφους σας.

Ο σκοπός μας είναι να διευκολύνουμε τους συγγραφείς σε όλο τον κόσμο να έρθουν σε επαφή με κορυφαίους μεταφραστές και επιμελητές στα Αγγλικά.  Είτε μένετε στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη, στην Λευκωσία, ή κάπου αλλού, η μετάφραση μας από τα Ελληνικά στα Αγγλικά με ξεχωριστή διόρθωση είναι ένας απλός τρόπος να κάνετε περισσότερους αναγνώστες να αγοράσουν το βιβλίο σας και να απολαύσουν την δουλειά σας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παράδοση υπηρεσιών μετάφρασης υψηλής ποιότητας, φανταστική εξυπηρέτηση πελατών, και προσιτές τιμές, και εγγυόμαστε πως θα μείνετε ικανοποιημένοι από την δουλειά μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το κόστος μετάφρασης.