Επαγγελματικές Online Υπηρεσίες Μετάφρασης

Greek Translation Services

Το ProofreadingServices.com προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες μετάφρασης από τα Ελληνικά στα Αγγλικά, από τα Αγγλικά στα Ελληνικά, και σε πολλά άλλα γλωσσικά ζεύγη. Παρόλο που είμαστε γνωστοί για τις Αγγλικές υπηρεσίες διόρθωσης και επιμέλειας κειμένων για ακαδημαϊκούς, άτομα που αναζητούν εργασία, επιχειρηματίες, και συγγραφείς από όλο τον κόσμο, οι ανθρώπινες μεταφραστικές υπηρεσίες μας συνεχίζουν την δέσμευση μας για παροχή δουλειάς υψηλής ποιότητας, φανταστική εξυπηρέτηση πελατών, και προσιτές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το κόστος μετάφρασης.

Τι υπηρεσίες μετάφρασης προσφέρουμε;

Θέλετε να δημοσιεύσετε σε Αγγλόφωνη χώρα, ένα περιοδικό στα Αγγλικά, ή κάτι άλλο; Προσφέρουμε μεταφράσεις από τα Ελληνικά στα Αγγλικά με ξεχωριστή διόρθωση από την Αγγλική ομάδα μας.

Θέλετε να κάνετε το περιεχόμενο σας διαθέσιμο στους δισεκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως που δεν μιλάνε Αγγλικά; Προσφέρουμε μεταφράσεις από τα Αγγλικά στα Ελληνικά, στα Λεττονικά, στα Νορβηγικά, και πολλές άλλες γλώσσες.

Ειδικευόμαστε σε...

  • Ακαδημαϊκή μετάφραση. Αφήστε την ομάδα μας να μεταφράσει τα άρθρα σας, τις έρευνες, τις διπλωματικές εργασίες, και τις πτυχιακές εργασίες σας στα Αγγλικά ή από τα Αγγλικά στα Ελληνικά ώστε να τις δημοσιεύσετε σε ευρύτερο επίπεδο και να επεκτείνετε τον αντίκτυπο της δουλειάς σας.
  • Επαγγελματική μετάφραση. Η μετάφραση της εταιρικής ιστοσελίδας, των αναρτήσεων του ιστολόγιου, του διαφημιστικού υλικού, και άλλου επαγγελματικού περιεχομένου είναι ζωτική για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας - και για να βγάλετε περισσότερα χρήματα.
  • Λογοτεχνική μετάφραση. Έχετε δουλέψει σκληρά στο χειρόγραφο σας, είτε αυτό είναι μυθιστόρημα, απομνημονεύματα, ή σενάριο. Οι επαγγελματικές ανθρώπινες υπηρεσίες μετάφρασης μπορούν να αυξήσουν δραματικά το αναγνωστικό κοινό σας και να επιτρέψουν σε ένα παγκόσμιο κοινό να απολαύσει την δουλειά σας.

Στο ProofreadingServices.com, η ομάδα των έμπειρων μεταφραστών μας έχει μεταφράσει χιλιάδες έγγραφα για ευχαριστημένους πελάτες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη,  Λευκωσία και σε όλο τον κόσμο. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες μετάφρασης, προσφέρουμε διόρθωση στα Αγγλικά μαζί με την υπηρεσία μετάφρασης από τα Ελληνικά στα Αγγλικά έτσι ώστε να παρέχουμε μεταφρασμένα κείμενα που ακούγονται σαν να συντάχθηκαν από φυσικό ομιλητή.

Ποιοι είμαστε;

Οι μεταφραστές του ProofreadingServices.com έχουν την απαραίτητη γνώση και την εμπειρία ώστε να μεταφράσουν με ακρίβεια την δουλειά σας, διατηρώντας τον τόνο σας και το στυλ σας. Καθώς οι Έλληνες μεταφραστές μας ειδικεύονται σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων - από ιστορία μέχρι στατιστική - το έργο σας θα ανατεθεί σε ένα μέλος της ομάδας που είναι γνώστης του τομέα σας. Επομένως, είτε χρειάζεστε αίτηση για μεταπτυχιακό, μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας, ή μία προσωπική μεταπτυχιακή δήλωση να μεταφραστεί από τα Αγγλικά ή στα Αγγλικά, μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη πως η ομάδα των Ελλήνων μεταφραστών μας θα δημιουργήσει μίας υψηλής ποιότητας μετάφραση για το έργο σας.

Γιατί να επιλέξετε τις δικές μας Ελληνικές υπηρεσίες μετάφρασης;

Στο ProofreadingServices.com, καθιστούμε εύκολη την σύνδεση συγγραφέων από όλο τον κόσμο με κορυφαίους μεταφραστές και διορθωτές τυπογραφικών δοκιμίων στα Αγγλικά. Οι προσιτές, ακριβείς υπηρεσίες μετάφρασης για επιχειρήσεις, ακαδημαϊκούς, και συγγραφείς που παρέχουμε θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε νέους αναγνώστες και να επεκταθείτε στις διεθνείς αγορές, ανεξάρτητα από την γλώσσα ή το θέμα. Είμαστε περήφανοι για τα υψηλά πρότυπα ποιότητας που επιτυγχάνουν οι επαγγελματίες μεταφραστές μας, και εγγυόμαστε πως θα μείνετε ικανοποιημένοι με την δουλειά μας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για το κόστος μετάφρασης.