Professzionális Online Fordítói Szolgáltatások

Hungarian Translation Services

A ProofreadingServices.com professzionális fordítói szolgáltatásokat kínál magyar-angol, angol-magyar és számtalan más nyelvpárban. Az angol nyelvű lektorálási és szerkesztő szolgáltatásainkról jól ismert cégünk, melyeket tudományos szakemberek, álláskeresők, üzletemberek és írók vesznek igénybe a világ minden tájáról, továbbra is arra törekszik, hogy partnereinknek szakfordítók által végzett, magas minőségű végeredményt és kitűnő ügyfélszolgálati támogatást kínáljon kedvező áron.

Ajánlatkérésével lépjen velük kapcsolatba

Milyen fordítói szolgáltatásokat nyújtunk?

Szeretné napilapját vagy egyéb írását angol nyelvterületen publikálni? Mi vállaljuk ezek magyar-angol fordítását, amelyet angol nyelvű csapatunk lektorál.

Szeretné írásait az angolul nem beszélő több milliárd emberhez is eljuttatni? Mi lefordítjuk Önnek angol nyelvről magyar, macedón, gudzsaráti és sok más nyelvre.

Az alábbi területekre specializálódtunk:

  • Tudományos fordítás. Csapatunk vállalja újságcikkek, kutatásokkal kapcsolatos feljegyzések és disszertációk angolra vagy angolról magyarra történő fordítását, hogy Ön szélesebb körben publikálhassa azt, és ezáltal nagyobb elismerést kaphasson munkája.
  • Üzleti fordítás. Cége növekedésének alapköve lehet a céges weboldal, blogposztok, marketing anyagok és egyéb üzleti tartalmú írások lefordítása – és ezáltal bevételei is növekedni fognak.
  • Szépirodalmi fordítás. Bizonyára rengeteg munkát fektetett kézirata elkészítésébe, legyen szó regényről, emlékiratról vagy forgatókönyvről. A professzionális, fordítók által végzett fordítások drámai mértékben növelhetik olvasóközönségét és munkája eljuthat a világ bármely pontjára.

A ProofreadingServices.com szakemberekből álló csoportja már több ezer dokumentum fordítását végezte el budapesti, debreceni, miskolci és a világ más tájairól származó elégedett ügyfelünk számára. Cégünk egyedi módon angol nyelvű lektorálási szolgáltatást is nyújt a magyar-angol fordításokhoz, hogy ezáltal a fordítás minősége angol anyanyelvi szintű legyen.

Kik vagyunk?

A ProofreadingServices.com fordítói megfelelő szaktudással és tapasztalattal rendelkeznek ahhoz, hogy munkáját az Ön stílusában és hangvételében fordítsák le a célnyelvre. Magyar nyelvű fordítócsapatunk tagjai számtalan szakterületre specializálódtak – a nyelvészettől a human tárgyakig -, így megbízását a szakterületet képviselő kollégánk fogja elvégezni. Legyen szó újságcikkről, forgatókönyvről vagy doktori szakdolgozat angol nyelvről vagy angol nyelvre történő fordításáról, biztos lehet benne, hogy magyar anyanyelvű fordítóink kiváló minőségű fordítást fognak készíteni.

Miért válassza magyar nyelvű fordítói szolgáltatásainkat?

A ProofreadingServices.com segíti az írókat a világ minden tájáról, hogy kiváló fordítókkal és angol lektoráló szakemberekkel kerüljenek kapcsolatba. Kedvező árú és precíz fordítói szolgáltatásaink segítenek az üzleti, tudományos és írói életben tevékenykedő ügyfeleink nemzetközi piacokra történő eljutását és új olvasóközönség kiépítését, bármely nyelvről vagy témáról is legyen szó. Büszkék vagyunk szakfordítóink kiemelkedő minőségű munkájára és garantáljuk, hogy Ön is elégedett lesz velünk.

Ajánlatkérésével lépjen velünk kapcsolatba