Servicii profesionale de traducere online

Romanian Translation Services

ProofreadingServices.com oferă servicii profesionale de traducere în limba română din engleză, din engleză în română și în numeroase alte perechi de limbi. Deși suntem cei mai cunoscuți pentru serviciile noastre de corectare și editare a limbii engleze pentru academicieni, solicitanți de locuri de muncă, oameni de afaceri și autori din întreaga lume, serviciile noastre de traducere umană continuă angajamentul nostru de a asigura lucrări de înaltă calitate, servicii fantastice pentru clienți și tarife accesibile.

Contactați-ne pentru o ofertă de traducere.

Ce servicii de traducere oferim?

Doriți să publicați într-o țară vorbitoare de limbă engleză, jurnale în limba engleză sau altceva? Oferim traducere din română în engleză cu o corecție separată de către echipa noastră specializată pe limba engleză.

Doriți să vă puneți conținutul la dispoziția miliardelor de persoane din întreaga lume care nu vorbesc limba engleză? Oferim traducere din engleză în română, turcă, africană și multe altele.

Suntem specializați în ...

  • Traducere academică. Permiteți echipei noastre să vă traducă articolele din jurnal, lucrările de cercetare, disertațiile și tezele în engleză sau din engleză în română, astfel încât să puteți publica unui public mai pe larg și să extindeți impactul lucrării dvs.
  • Traducere de afaceri. Traducerea site-ului companiei dvs., a postărilor de pe blog, a materialelor de marketing și a altui conținut de afaceri este esențială pentru creșterea afacerii dvs. și pentru a câștiga mai mulți bani.
  • Traducere literară. Ați lucrat din plin la manuscrisul dvs., fie că este un roman, o memorie sau un scenariu. Serviciile profesionale de traducere umană vă pot crește dramatic cititorii și permit unui public global să se bucure de munca dvs.

La ProofreadingServices.com, echipa noastră de experți lingvistici a tradus mii de documente pentru clienții mulțumiți din București, Iași, Chișinău și din întreaga lume. Spre deosebire de alte companii de traducere, oferim corecție în limba engleză cu serviciul nostru de traducere română-engleză pentru a produce documente traduse care sună ca și cum ar fi fost scrise de un vorbitor nativ.

Cine suntem noi?

Traducătorii de la ProofreadingServices.com au cunoștințe și experiență pentru a vă traduce cu precizie lucrarea, păstrându-vă vocea și stilul. Deoarece traducătorii noștri români sunt specializați într-o serie de subiecte - de la antropologie la geografie - proiectul dvs. va fi alocat unui membru al echipei familiarizat cu domeniul dvs. Deci, fie că aveți nevoie de o lucrare de cercetare, document corporativ sau CV tradus din engleză sau în engleză, puteți avea încredere în echipa noastră de traducători români pentru a realiza o traducere de înaltă calitate a proiectului dumneavoastră.

De ce să alegem serviciile noastre de traducere în limba română?

La ProofreadingServices.com, facilităm conectarea scriitorilor din întreaga lume cu traducători de top și corectori englezi. Serviciile noastre de traducere corecte și precise pentru companii, medici universitari și autori vă vor ajuta să ajungeți la cititori noi și să vă extindeți pe piețele internaționale, indiferent de limbă sau subiect. Suntem mândri de standardele înalte de calitate pe care le obțin traducătorii noștri profesioniști și vă garantăm satisfacția dvs. pentru munca noastră.

Contactați-ne pentru o ofertă de traducere.