Boköversättning från svenska till engelska

Swedish Book Translation Services

ProofreadingServices.com översätter skönlitteratur och facklitteratur från svenska till engelska. Vi hjälper författare att nå nya läsare och sälja fler böcker. Våra professionella översättningstjänster är alltid 100% mänskliga, aldrig automatiserade, och vi är stolta över vår förmåga att leverera exakta översättningar som samtidigt bevarar din unika författarröst och stil.

Kontakta oss för en offert gällande litterär översättning.

Varför översätta din bok från svenska till engelska?

Du har spenderat månader, eller kanske till och med år, på att skriva din bok. Varför begränsa din boks räckvidd genom att endast publicera den på svenska? Det bästa sättet att nå de miljarder människor som inte läser svenska är att översätta ditt verk till engelska. Med professionell engelsk översättning kan du nå en större läsekrets och dessutom öka din försäljning.

Vilka boköversättningstjänster erbjuder vi?

Vi erbjuder översättning från svenska till brittisk eller amerikansk engelska med separat korrekturläsning av vårt engelskateam. Medan andra tjänster endast översätter din bok, översätter vi din bok och skickar den sedan vidare till en engelsk expert som ser till att texten är fri från klumpiga uttryck och andra kvarstående fel. ProofreadingServices.com började trots allt som en korrekturläsnings- och redigeringstjänst, och vårt team består därför av några av världens bästa engelska redigerare.

Vilka typer av manuskript översätter vi?

Vi översätter romaner, facklitteratur, barnböcker och annat från författare över hela världen. Vi specialiserar oss på…

  • Skönlitterära böcker, som science fiction, mysterier, romantik och historiska romaner
  • Akademiska böcker, som manuskript inom filosofi, historia, vetenskap och andra ämnen
  • Affärsböcker, som e-böcker om produktivitet, tankeledarskap och mycket mer

Vi har arbetat med tusentals kunder med böcker i många genrer och ämnen – från skönlitteratur för unga vuxna, till memoarer, kokböcker, facklitteratur om statsvetenskap, teknologi, och konst. Kort sagt, innebär våra år av erfarenhet i kombination med vårt stora nätverk av språkexperter att vi kan översätta och korrekturläsa böcker som är skrivna inom nästan vilket språk som helst, och inom nästan vilket ämne som helst.

Varför välja våra svenska översättningstjänster för din bok?

Inom ProofreadingServices.com, tilldelar vi böcker till litterära översättare, inte generella översättare. En skicklig litterär översättare går bortom bokstavliga ord-för-ord översättningar, och ger sig in för att förstå din genre och bevara nyanserna i din författarröst och stil.

Vi strävar efter att göra det lätt för författare över hela världen att komma i kontakt med toppöversättare och engelska korrekturläsare. Vare sig du bor i Stockholm, Göteborg, Malmö eller någon annanstans, är våra översättningstjänster från svenska till engelska med separat korrekturläsning ett enkelt sätt att få fler läsare att köpa din bok och njuta av ditt arbete. Vi är  dedikerade till att leverera översättningstjänster med hög kvalitet, engagerad kundservice, och till ett resonligt pris. Vi garanterar att du blir nöjd med vårt arbete.

Kontakta oss för en översättningsoffert.