Online Usluge Lekture i Korekture Engleskog Jezika

book with magnifying glass

get English proofreading and editing button

Želite li engleski jezik bez grešaka?

ProofreadingServices.com Vam može pomoći. Mi nudimo jednu od najboljih svjetskih usluga online lektorisanja i uređivanja teksta na engleskom jeziku, a radimo sa akademicima, firmama i autorima u preko 90 zemalja. Bilo da Vam treba akademska korektura engleskog jezika, poslovno lektorisanje teksta, korektura književnog rukopisa, ili samo urediti tekst biografije, naš nagrađivani tim lektora pruža sve usluge ispravki koje trebate.

[Da li želite pogledati cijene usluga naših lektora? Dobit ćete i prijedlog cijene.]

Od kvalitete Vašeg pisanja zavisi kako će Vas gledati u poslovnom ili akademskom okruženju. Dokumenti napisani na tečnom engleskom jeziku poboljšat će Vaš ugled unutar oblasti kojom se bavite. Naši profesionalni lektori pronalaze greške u gramatici, pisanju, formatiranju teksta, izboru riječi, strukturi rečenice, i još mnogo toga. Korigujemo Vaš engleski jezik tako da Vaš biznis dobije poštovanje koje zaslužuje.

Da li su naše usluge lekture i korekture engleskog jezika prave za Vas?

Zamislite ovo: Proveli ste sate i sate radeći na svom članku na engleskom jeziku i želite ga poslati na neku od vodećih akademskih publikacija? Želite da Vaš engleski jezik bude ispravan, da se ne biste osramotili pred kolegama akademicima. Rok za slanje se približio—ostalo je samo 48 sati. Treba Vam pomoć i treba Vam brzo.

Mi znamo kako stresne mogu biti ovakve situacije. Dešavalo se i nama. Zato smo prilagodili naše usluge da budu pogodne i brze koliko je god to moguće. Treba da Vam vratimo gotov dokument za nekoliko dana? Nema problema. Nekoliko sati? Možemo i to, također.

Pošaljite nam dokument i opustite se. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

[Naručite lekturu i korekturu ovdje.]

Napomena: Također nudimo i usluge prevođenja. Možete naručiti naše usluge prevođenja ovdje.

Koliko je dobar naš tim lektora engleskog jezika?

Naši stručni lektori i urednici izvorno govore engleski jezik, a imaju iskustva u profesionalnom pisanju, editovanju i lektorisanju tekstova. Mnogi od njih su penzionisani naučnici i profesori engleskog jezika sa godinama iskustva u pisanju članaka za vrhunske akademske publikacije. Svi članovi našeg tima prošli su seriju rigoroznih lektorskih testova. Mi unajmljujemo jednog na svakih 300 lektorskih prijava—izbirljiviji smo od Harvard univerziteta. Naši lektori su izvanredni u onome što rade i znaju kako treba ispraviti Vaše pisanje na Engleskom jeziku.

Želite li besplatan uzorak ispravke engleskog jezika?

Razumijemo da ste možda udaljeni hiljadama kilometara od našeg štaba u Sjedinjenim Državama, i možda želite pogledati uzorak našeg rada prije nego izvršite uplatu. Zatražite besplatan uzorak da biste vidjeli kako naš tim lektora može poboljšati Vaše pisanje:

[Uzmite besplatan uzorak sada.]

Napomena: Ostatak naše web stranice je na engleskom jeziku. Ipak smo mi lektori engleskog jezika, zar ne!

Spremi ste da surađujete sa našim timom lektora i korektora engleskog jezika?

[Naručite sređivanje teksta na engleskom jeziku odmah.]