Услуги по корекция на английски език

books

get English proofreading and editing button

Искате ли Вашите текстове на английски език да са без грешки?

ProofreadingServices.com може да помогне. Ние сме водеща световна онлайн услуга за корекция и редакция на английски език и работим с преподаватели и професионалисти от целия свят. Независимо дали Ви е необходима корекция на академичен текст, корекция на бизнес текст или допълнителна услуга по корекция, нашите всепризнати коректори могат да Ви предоставят необходимите корекции на английски език.

[Искате ли да видите нашите ставки за корекция на английски език? Получете безплатна оферта.]

Качеството на Вашите писмени работи оказва влияние върху начина, по който Ви преценяват в професионалните или академични среди. Документите, написани на правилен английски език ще подобрят Вашия статус във Вашата област на реализация. Нашите професионални коректори на английски език откриват граматически, правописни грешки, грешки при форматирането, при избора на лексика и в структурата на изречението. Ние коригираме Вашите писмени работи на английски език, като по този начин Вашата работа ще спечели уважението, което заслужава.

Нашите коректорски услуги на английски език подходящи ли са за Вас?

Представете си следното: Прекарали сте часове върху Ваша статия на английски език и искате да я изпратите на водещо академично списание. Вашата писмена работа на английски език трябва да бъде правилна, тъй като не искате да се притеснявате пред колегите си от академичните среди. Крайният срок наближава бързо - остават 48 часа. Имате нужда от помощ, при това бързо.

Знаем колко стресираща може да бъде тази ситуация. Минали сме през това. Затова сме направили нашите услуги да бъдат възможно най-удобни и най-бързи. Имате ли нужда документът да Ви бъде върнат до няколко дни? Няма проблем. А до няколко часа? И това можем да направим.    

Изпратете ни Вашия документ и се успокойте. Ние ще се погрижим за останалото.

[Започнете с Вашата поръчка тук.]

Колко сме добри?

За нашите коректори и редактори английският език е майчин и имат опит в професионалното писане, редакция и корекция. Много от тях са пенсионирани професори по английски език и по различни науки с дългогодишен опит в изпращането на материали до водещи академични списания. Всеки член на нашия екип е преминал серия от сериозни тестове за корекция и редакция. Ние наемаме един от 200 кандидати за коректори на английски език, при нас изборът е по-строг дори от Харвардския университет. Нашите коректори са блестящи професионалисти в работата си и знаят как да коригират Вашите писмени работи на английски език.

Искате ли безплатен пример на корекция на английски език?

Ние разбираме, че може да се намирате на хиляди мили разстояние от нашето седалище в САЩ и може да поискате да видите пример за нашата работа преди да направите поръчка, за която ще платите. Вземете безплатен пример, за да видите как нашите коректори могат да подобрят Вашата писмена работа:

[Вземете безплатен пример сега.]

Забележка: Останата част от нашия уеб сайт е на английски език. Преди всичко ние сме коректори на английски език!

Готови ли сте да започнете работа с нашите коректори на английски език?

[Направете поръчка сега.]