Engelse proefreading-services

proofreading a paper with a red pen

get English proofreading and editing button

Wilt u Engels zonder fouten?

ProofreadingServices.com kan u helpen. Wij zijn ‘s werelds toonaangevende online service voor Engelse proofreading en editing en wij werken met academici en professionals uit de hele wereld. Of u nu een service nodig heeft voor Engelse academische, zakelijke, of extra proofreading, onze bekroonde proeflezers kunnen u de Engelse correcties leveren die u nodig hebt.

[Wilt u onze Engelse proofreading tarieven zien? Ontvang een gratis offerte.]

De kwaliteit van uw schrijfstijl heeft invloed op hoe u beoordeeld wordt in een professionele of academische omgeving. Het produceren van documenten die zijn geschreven in correct Engels verbetert uw status binnen uw vakgebied. Onze professionele Engelse proeflezers vinden fouten in grammatica, spelling, opmaak, woordkeuze en zinsbouw. Wij corrigeren uw Engelse document zodat uw werk het respect ontvangt dat het verdient.

Zijn onze Engelse proofreading diensten geschikt voor u? 

Stelt u zich eens voor: U hebt uren en uren aan uw Engelstalige artikel gespendeerd en u wilt dit versturen naar een toonaangevend academische tijdschrift. Het is nodig dat uw Engels correct is, aangezien u geen flater wilt slaan voor uw academische collega’s. De deadline nadert snel - binnen 48 uur. U heeft hulp nodig, en wel snel.

Wij weten hoeveel stress deze situatie kan geven. We hebben het zelf al meegemaakt. Daarom hebben wij onze diensten ingericht om zo gemakkelijk en snel mogelijk te zijn. Is het nodig dat u uw document in een paar dagen terug heeft? Geen probleem. Een paar uur? Dat kunnen we ook regelen.

Stuur ons uw document en relax. Wij zorgen voor de rest.

[Begin hier met uw order.] 

Hoe goed zijn we?

Onze deskundige proeflezers en editors spreken van huis uit Engels met achtergronden in professioneel schrijven, editen en proeflezen. Velen zijn gepensioneerde leraren Engels en wetenschap met jarenlange ervaring in het inzenden naar de beste academische tijdschriften. Ieder lid van ons team is geslaagd voor een rigoureuze serie testen in proofreading en editing. We nemen een van elke 200 aanvragers als Engelse proeflezer aan - we zijn selectiever dan de universiteit van Harvard. Onze proeflezers zijn geweldig in wat ze doen, en ze weten hoe ze uw Engelse document dienen te corrigeren.

Wilt u een gratis monster Engels proeflezen?

Wij begrijpen dat u mogelijk duizenden kilometers van ons hoofdkantoor in de Verenigde Staten verwijderd bent en u misschien een voorbeeld van onze werkzaamheden wilt zien voordat u een betaalde order plaatst. Ontvang een gratis monster om te zien hoe onze proeflezers uw document kunnen verbeteren:

[Ontvang nu een gratis monster.]

Opmerking: De rest van onze website is in het Engels. Wij zijn tenslotte Engelse proeflezers!

Bent u er klaar voor om met onze Engelse proeflezers te werken?

[Plaats nu een order.]