Englannin kielen oikolukemista ja muokkausta verkossa

proofreading a paper

get English proofreading and editing button

Haluatko englanninkielistä tekstiä ilman virheitä?

ProofreadingServices.com voi auttaa sinua. Olemme maailman johtavimpia englannin kielen oikolukijoita ja muokkaajia tarjoava palvelu ja työskentelemme akateemikoiden, yritysten ja kirjailijoiden kanssa yli 90 eri maassa. Mikäli tarvitset englannin kielen akateemista oikolukemista, yritystekstien oikolukemista, käsikirjoituksen oikolukemista tai vaikkapa englanninkielisen ansioluettelon muokkausta, palkitut oikolukijamme tarjoavat sinulle tarvitsemasi englannin kielen korjaukset.

[Haluatko nähdä englannin kielen oikolukemisen taksat? Pyydä ilmainen tarjous.]

Kirjoituksesi laatu vaikuttaa siihen, miten sinut nähdään ammatillisessa tai akateemisessa ympäristössä. Virheettömällä englannin kielellä tuottamasi dokumentit parantavat statustasi työelämässä. Ammattitaitoiset englannin kielen oikolukijamme löytävät kirjoitusvirheet ja virheet mm. kieliopissa, sanavalinnoissa ja lauseen muodostuksessa. Me korjaamme englanninkielisen tekstisi, jotta sinun työsi saa ansaitun kunniansa.

Ovatko englannin kielen oikoluku- ja muokkauspalvelumme sinua varten?

Kuvittele tämä tilanne: Olet juuri käyttänyt tuntikaupalla aikaa englanninkieliseen artikkeliisi ja haluat lähettää sen johtavaan akateemiseen lehteen. Englanninkielisen kirjoituksesi tulee olla virheetöntä, sillä et halua nolata itseäsi kollegoidesi edessä. Deadline lähestyy nopeasti—se on vain 48 tunnin päässä. Tarvitset apua ja tarvitset sitä pian.

Me ymmärrämme, kuinka stressaava tämä tilanne on. Me olemme kokeneet sen itse. Sen vuoksi olemme räätälöineet palvelumme mahdollisimman käteviksi ja nopeiksi. Tarvitsetko dokumenttisi palautuksen muutaman päivän sisällä? Onnistuu. Muutaman tunnin sisällä? Voimme järjestää myös sen.

Lähetä meille dokumenttisi ja rentoudu. Me huolehdimme lopusta.

[Tilaa oikoluku ja muokkaus tästä.]

Huomautus: Me tarjoamme myös käännöspalveluita. Voit tilata käännöspalveluita tästä.

Kuinka hyvä englannin kielen oikolukutiimimme on?

Pätevät oikolukijamme ja muokkaajamme puhuvat englantia äidinkielenään ja he ovat ammattilaisia kirjoittamisessa, muokkauksessa ja oikolukemisessa. Useat heistä ovat eläkkeellä olevia englannin kielen ja tieteen alojen professoreja, joilla on vuosikausien kokemus artikkeleiden lähettämisestä tunnettuihin akateemisiin lehtiin. Jokainen tiimimme jäsen on läpäissyt tiukat oikolukemisen ja muokkauksen testit. Me palkkaamme yhden englannin kielen oikolukijan jokaista 300 hakijaa kohden—valikoimme tarkemmin kuin Harvardin yliopisto. Oikolukijamme ovat loistavia työssään ja he tietävät, kuinka korjata englanninkielisen tekstisi.

Haluaisitko maksuttoman englanninkielisen oikolukunäytteen?

Me ymmärrämme, että voit olla tuhansien kilometrien päässä päätoimistoltamme Yhdysvalloista ja että haluat näytteen työmme laadusta ennen tilauksen asettamista. Hanki ilmainen näyte, jotta huomaat miten oikolukijamme voivat parantaa kirjoitustasi:

[Hanki ilmainen oikolukunäyte nyt.]

Huomautus: Loput verkkosivustostamme on englanniksi. Olemmehan sentään englannin kielen oikolukijoita!

Oletko valmis työskentelemään englannin kielen oikolukijoidemme ja muokkaajiemme kanssa?

[Tee englannin kielen muokkaustilaus nyt.]