Υπηρεσίες Επιμέλειας στα Αγγλικά

hands typing on a laptop

get English proofreading and editing button

Θέλετε αγγλικά χωρίς λάθη;

Η ProofreadingServices.com μπορεί να σας βοηθήσει. Είμαστε η νούμερο ένα online υπηρεσία διόρθωσης και επιμέλειας αγγλικών κειμένων παγκοσμίως και συνεργαζόμαστε με ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Είτε ψάχνετε επιμέλεια ακαδημαϊκών, επαγγελματικών ή άλλου είδους κειμένων στα αγγλικά ή αν αναζητάτε μια επιπλέον υπηρεσία επιμέλειας κειμένων, οι βραβευμένοι επιμελητές μας μπορούν να σας προσφέρουν τις διορθώσεις που χρειάζεστε.

[Θέλετε να μάθετε τις τιμές μας για την επιμέλεια αγγλικών κειμένων; Λάβετε μια δωρεάν προσφορά.]

Η ποιότητα των γραπτών σας επηρεάζει το πώς σας βλέπει το επαγγελματικό ή ακαδημαϊκό σας περιβάλλον. Η παραγωγή κειμένων σε σωστά αγγλικά θα βελτιώσει το κύρος σας στον τομέα σας. Οι επαγγελματίες Άγγλοι επιμελητές μας εντοπίζουν λάθη στη γραμματική, την ορθογραφία, τη μορφοποίηση, την επιλογή λέξεων και το συντακτικό. Εμείς διορθώνουμε τα αγγλικά σας και εσείς κερδίζετε τον σεβασμό που σας αξίζει. 

Είναι οι υπηρεσίες επιμέλειας αγγλικών κειμένων που προσφέρουμε κατάλληλες για εσάς;

Φανταστείτε την παρακάτω εικόνα: Έχετε αφιερώσει ώρες ολόκληρες στο άρθρο σας που είναι γραμμένο στα αγγλικά και θέλετε να το δημοσιεύσετε σε ένα κορυφαίο ακαδημαϊκό περιοδικό. Θέλετε το άρθρο σας να είναι γραμμένο σε άπταιστα αγγλικά για να μην έρθετε σε δύσκολη θέση μπροστά στους συναδέλφους σας. Η προθεσμία πλησιάζει—σας απομένουν μόλις 48 ώρες. Χρειάζεστε βοήθεια και την χρειάζεστε γρήγορα.

Γνωρίζουμε πόσο αγχωτική μπορεί να είναι αυτή η κατάσταση. Τα έχουμε περάσει κι εμείς. Γι’ αυτό τον λόγο έχουμε προσαρμόσει τις υπηρεσίες μας ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο εύχρηστες και γρήγορες. Χρειάζεστε το κείμενό σας πίσω σε λίγες μόνο ημέρες; Κανένα πρόβλημα. Σε λίγες μόνο ώρες; Ακόμα και αυτό το έχουμε υπό έλεγχο.    

Στείλτε μας το κείμενό σας και χαλαρώστε. Αναλαμβάνουμε εμείς τα υπόλοιπα.

[Ξεκινήστε με την παραγγελία σας εδώ.] 

Πόσο καλοί είμαστε;

Οι επαγγελματίες επιμελητές και διορθωτές μας είναι φυσικοί ομιλητές της αγγλικής γλώσσας με σπουδαίο υπόβαθρο στη συγγραφή, διόρθωση και επιμέλεια κειμένων. Πολλοί είναι συνταξιούχοι Άγγλοι καθηγητές-επιστήμονες με μακρόχρονη εμπειρία και δημοσιεύσεις στον χώρο των ακαδημαϊκών περιοδικών. Κάθε μέλος της ομάδας μας έχει περάσει μια σειρά απαιτητικών τεστ επιμέλειας και διόρθωσης κειμένων. Προσλαμβάνουμε έναν στους 200 Άγγλους υποψήφιους επιμελητές—είμαστε ακόμα πιο εκλεκτικοί κι από το Πανεπιστήμιο του Harvard. Οι επαγγελματίες μας είναι μοναδικοί σε αυτό που κάνουν και γνωρίζουν πολύ καλά πώς να επιμεληθούν τα αγγλικά σας κείμενα.

Θέλετε ένα δείγμα επιμέλειας αγγλικού κειμένου;

Κατανοούμε ότι μπορεί να βρίσκεστε χιλιάδες μίλια μακριά από τα γραφεία μας στις Ηνωμένες Πολιτείες και ίσως θέλετε να δείτε ένα δείγμα της δουλειάς μας προτού υποβάλετε και πληρώσετε για την παραγγελία σας. Λάβετε ένα δωρεάν δείγμα για να δείτε πώς οι επιμελητές μας μπορούν να βελτιώσουν τα κείμενά σας:

[Λάβετε ένα δωρεάν δείγμα τώρα.]

Σημείωση: Το υπόλοιπο μέρος της ιστοσελίδας μας είναι στα αγγλικά. Άλλωστε είμαστε Άγγλοι επιμελητές!

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τη συνεργασία σας με τους Άγγλους επιμελητές μας;

[Υποβάλετε την παραγγελία σας τώρα.]