Servicii de corectură limba engleză

hands typing on a laptop

get English proofreading and editing button

Aveți nevoie de traduceri în limba engleză fără greșeli?

ProofreadingServices.com vă ajută. Suntem lideri mondiali în servicii de corectare și redactare în limba engleză lucrând împreună cu medii academice și profesionale din întreaga lume. Dacă aveți nevoie de corectură în limba engleză pentru texte din mediul academic, de afaceri sau un serviciu adițional de corectură, specialiștii noștri recunoscuți vă pot furniza cu competență corecțiile solicitate.

[Sunteți interesat de prețurile corecturilor pentru texte engleze? Solicitați gratuit o ofertă de preț.]

Calitatea textelor dvs. influențează considerabil modul în care sunteți perceput în mediul academic și profesional. Producerea documentelor scrise corect în engleză va îmbunătăți statusul dvs. în domeniul dvs. Corectorii noștri specialiști în engleză vor filtra greșelile gramaticale și de ortografie, de formatare, de alegerea expresiilor și cele în structura propozițiilor. Corectând textele engleze ale dvs., munca dvs. va primi recunoașterea meritată. 

Sunt potrivite dvs. serviciile noastre de corectare în limba engleză?

Imaginați-vă: Ați lucrat ore în șir scriind articolul dvs. în limba engleză și doriți să-l trimiteți unui jurnal academic de renume. Doriți ca textul dvs. în engleză să fie corect ca să evitați greșelile gramaticale jenante în fața oamenilor de știință. Termenul limită se apropie repede: mai aveți 48 de ore. Aveți nevoie de ajutor și aveți nevoie foarte repede de acest ajutor.

Știm cât de stresant poate deveni o astfel de situație. Am trecut și noi prin aceasta. De aceea, am conceput serviciile noastre să fie pe cât posibil de convenienți și executate în timp scurt. Aveți nevoie de documentul dvs. returnat în câteva zile? Nici o problemă. Câteva ore? Se poate rezolva și această situație.

Trimiteți documentul dvs. și relaxați-vă. Noi ne ocupăm de restul.

[Începeți cu o comandă aici.]

Care este nivelul nostru de competență

Limba maternă a corectorilor și editorilor noștri specialiști este limba engleză și au experiență în scriere, editare și corectare profesională. Mulți dintre ei sunt profesori de limba engleză care s-au retras din activitatea educațională și care au experiență lungă de publicare în cele mai prestigioase jurnale științifice. Fiecare membru al echipei noastre a făcut deja o serie de teste riguroase de corectare și de editare. De obicei angajăm o singură persoană din 200 de aplicanți pentru corectură – suntem mai selectivi decât Universitatea Harvard. Corectorii noștri sunt excelenți în profesia lor și au competență deosebită în corectarea textului dvs. scris în limbă engleză.

Doriți un exemplu gratuit de corectare în limba engleză?

Înțelegem dacă vă aflați la mii de kilometri distanță de Statele Unite și aveți nevoie de un exemplu corectat gratuit înainte de a plasa o comandă. Solicitați o comandă gratuită pentru a vedea cât de mult pot corectorii noștri îmbunătăți textele create de dvs.:

[Solicitați un exemplu gratuit.]

Mențiune: Restul paginii web este în limba engleză. Ca și profesie, profesia noastră este corectarea în limba engleză.

Sunteți gata să lucrați împreună cu corectorii noștri în limba engleză?

[Comandați acum.]