Storitve lektoriranja in urejanja angleških besedil preko spleta

books

get English proofreading and editing button

Želite angleščino brez napak?

ProofreadingServices.com vam lahko pomaga. Smo vodilna spletna storitev za lektoriranje in urejanje angleških besedil in delamo z znanstveniki, podjetji in avtorji v več kot 90 državah. Če potrebujete lektoriranje angleških znanstvenih besedil, poslovnih besedil, književnih manuskriptov ali celo urejanje angleškega življenjepisa, vam naši nagrajeni lektorji lahko nudijo popravke v angleščini, ki jih potrebujete.

[Želite videti cene lektoriranja angleščine? Prejemite brezplačen predračun.]

Kvaliteta pisanja vpliva na to, kako vas ocenjujejo v profesionalnem ali akademskem okolju. Če nudite dokumente, ki so napisani v pravilni angleščini, bo to izboljšalo vaš status na vašem področju dela. Naši strokovni angleški lektorji popravljajo slovnične napake, napačna črkovanja, napačne formate, napačne izbire besed, napačne strukture stavkov in še kaj. Vaše angleško besedilo bomo popravili, da bo napisano dobilo spoštovanje, ki si ga zasluži.

So naše storitve lektoriranja in urejanja angleških besedil prava izbira za vas?

Predstavljajte si naslednje: ure in ure ste pripravljali članek v angleščini in ga želite poslati v objavo vodilni znanstveni reviji. Vaša angleščina mora biti brez napak, saj se ne želite osramotiti pred vašimi akademskimi vrstniki. Rok za oddajo se hitro približuje – imate le še 48 ur. Potrebujete pomoč, in to hitro!

Vemo, kako zelo je lahko taka situacija stresna. Vse to smo že doživeli. Zaradi tega smo prilagodili naše storitve, da so kar se da priročne in hitre. Potrebujete dokument v nekaj dneh? Ni ovir. V nekaj urah? Tudi to lahko uredimo.

Pošljite nam vaš dokument in se sprostite. Mi bomo opravili ostalo.

[Naročite lektoriranje in urejanje besedila tukaj.]

Opomba: Prav tako nudimo storitve prevajanja. Tukaj lahko naročite storitve prevajanja.

Kako dobra je naša ekipa za lektoriranje angleških besedil?

Naši strokovni lektorji in urejevalci besedil so materni govorci angleščine z izkušnjami v strokovnem pisanju, urejanju in lektoriranju. Mnogi so upokojeni profesorji znanosti in angleščine z leti izkušenj v pisanju člankov za vodilne akademske revije. Vsak član naše ekipe je prestal zelo strog nabor testov lektoriranja in urejanja besedil. Za lektoriranje angleščine zaposlimo enega na 300 kandidatov – bolj izbirčni smo od Harvarda. Naši lektorji so izvrstni pri tem, kar počnejo, in vedo, kako popraviti vaše angleško besedilo.

Želite brezplačen primer lektoriranja angleškega besedila?

Razumemo, da ste morda tisoče kilometrov vstran od našega sedeža podjetja v ZDA in morda želite videti primer našega dela, preden potrdite plačljivo naročilo. Zagotovite si brezplačen primer, da se prepričate, kako lahko naši lektorji izboljšajo vaše besedilo.

[Prejemite brezplačen primer lektoriranja zdaj.]

Opomba: Preostanek naše spletne strani je v angleščini, saj smo konec koncev angleški lektorji!

Ste pripravljeni začeti sodelovanje z našimi angleškimi lektorji in urejevalci besedil?

[Naročite urejanje angleškega besedila zdaj.]