Korrekturläsningstjänst på engelska

hands typing on a laptop

get English proofreading and editing button

Vill du ha engelska utan fel?

ProofreadingServices.com kan hjälpa dig. Vi är en av världens främsta engelska korrekturläsningstjänst och redigeringstjänst online, och vi arbetar med akademiker och professionella från hela världen. Oavsett om du behöver en engelsk akademisk korrekturläsning, företagsrevision eller en ytterligare korrekturläsningstjänst så kan våra prisbelönta korrekturläsare tillhandahålla de engelska korrigeringarna du behöver.

[Vill du se våra engelska korrekturläsningspriser? Få en gratis offert.]

Kvaliteten på ditt skrivande språk påverkar hur du bedöms i en professionell eller akademisk miljö. Att producera dokument skrivna på rätt engelska förbättrar din status inom ditt fält. Våra professionella engelska korrekturläsare hittar felen i grammatiken, stavningen, formateringen, ordvalen och meningsstrukturen. Vi korrigerar ditt engelska språk så att ditt arbete får den respekt det förtjänar.

Är vår korrekturläsningstjänst rätt för dig?

Föreställ dig det här: Du har spenderat timme efter timme på din engelska artikel och du vill skicka in den till en ledande akademisk tidskrift. Din engelska skrift måste vara korrekt eftersom du inte vill skämmas inför dina akademiska kamrater. Deadline närmar sig snabbt - bara 48 timmar kvar. Du behöver hjälp, och du behöver det snabbt.

Vi vet hur stressigt denna situationen kan vara. Vi har varit där. Det är därför vi har skräddarsytt våra tjänster så att dom är så bekväma och snabba som möjligt. Behöver du ditt dokument tillbaks inom några dagar? Inga problem. Några timmar? Det kan vi också fixa.    

Skicka ditt dokument till oss och koppla av. Vi tar hand om resten.

[Börja din beställning här.]

Hur bra är vi?

Våra korrekturläsare och redaktörer är experter med engelska som modersmål och en bakgrund i professionell skrivning, redigering och korrekturläsning. Många är pensionerade engelsk och vetenskapsprofessorer med många års erfarenhet och som bidragit till de främsta akademiska tidskrifterna. Varje medlem i vårt team har gått igenom en rigorös serie av korrekturläsning och redigeringstest. Vi anlitar endast en utav 200 korrekturläsare som söker - vi är mer selektiva än Harvard University. Våra korrekturläsare är fantastiska på vad de gör, och de vet hur man korrigerar ditt engelska skrivande. 

Vill du ha ett gratis engelskt korrekturläsningsurval?

Vi förstår att du kan vara tusentals mil från vårt huvudkontor i USA, och att du kanske vill se ett urval från vårt arbete innan du beställer en betald order. Få ett gratis urval och se hur våra korrekturläsare kan förbättra ditt skrivande:

[Få ett gratis urval nu.]

Obs! Resten av vår hemsida är på engelska. Vi är ju trots allt engelska korrekturläsare!

Är du redo att börja arbeta med våra engelska korrekturläsare?

[Gör en beställning nu.]