Shërbime në Përkthimin e Librave nga Shqipja në Anglisht

Albanian Book Translation Services

ProofreadingServices.com përkthen libra fiktivë dhe jo-fiktivë nga shqipja në anglisht, duke ndihmuar autorët që të arrijnë më shumë lexues dhe të shesin më shumë libra. Shërbimet tona profesionale të përkthimit janë 100% njerëzore – asnjëherë të automatizuara – dhe ne ndihemi krenarë sepse dorëzojmë përkthime të sakta, ndërkohë që ruajmë edhe zërin dhe stilin e autorit.

Na kontaktoni për një tarifë përkthimi letrar.

Pse ta përktheni librin tuaj nga shqipja në anglisht?

Ju keni kaluar muaj, ose ndoshta vite të tërë duke shkruar librin tuaj, pse ta kufizoni ndikimin e tij duke e publikuar vetëm në shqip? Mënyra më e mirë për t’u njohur nga miliarda njerëz që nuk lexojnë shqip, është duke e përkthyer punimin tuaj në anglisht. Falë një përkthimi profesional në anglisht, ju do të rrisni jo vetëm lexueshmërinë, por edhe shitjet tuaja.

Çfarë shërbimesh ofrojmë në përkthimin e librave?

Ne ofrojmë përkthime nga shqipja në anglishten amerikane ose britanike, duke kryer korrigjime veçmas nga skuadra jonë angleze. Ndërkohë që ofruesit e tjerë të shërbimeve thjesht e përkthejnë librin tuaj, ne e përkthejmë tekstin dhe gjithashtu ia dërgojmë një eksperti anglez, i cili riformulon fjalitë e çuditshme dhe gabimet në shprehi. Në fund të fundit, ProofreadingServices.com filloi me shërbimet korrigjuese dhe redaktuese dhe skuadra jonë përfshin disa nga redaktuesit më të mirë në botë.

Ç’lloj dorëshkrimesh përkthejmë ne?

Ne përkthejmë novela, punime jo-fiktive, libra për fëmijë dhe shumë të tjera, për autorë nga e gjithë bota. Ne jemi të specializuar në…

  • Libra letrarë, të tillë si novela fiktive, misterioze, romantike dhe historike
  • Libra akademikë, të tillë si dorëshkrime mbi filozofinë, historinë, shkencën dhe tema të tjera
  • Libra biznesi, të tillë si librat elektronikë mbi produktivitetin, libra mbi të menduarin e lidershipit dhe të tjerë

Ne kemi bashkëpunuar me mijëra klientë, librat e të cilëve mbulojnë shumë zhanre dhe tematika – duke filluar nga librat fiktivë për të rinjtë tek jetëshkrimet, librat e gatimit, librat jo-fiktivë mbi shkencat politike, teknologjinë dhe artin. Për t’i rënë shkurt, vitet tona të përvojës, të kombinuara me rrjetin e gjerë të ekspertëve tanë dëshmojnë që ne mund të përkthejmë dhe korrigjojmë libra të shkruar në pothuajse çdo gjuhë, mbi çfarëdolloj teme.

Pse të zgjidhni shërbimet tona të përkthimit në shqip për librin tuaj?

Tek ProofreadingServices.com, ne ua caktojmë librat përkthyesve letrarë, jo përkthyesve të përgjithshëm. Një përkthyes i aftë letrar shkon përtej përkthimit fjalë për fjalë, duke mbikqyrur konventat e zhanrit tuaj dhe duke ruajtur nuancat e zërit dhe stilit të të shkruarit tuaj.

Ne synojmë që autorët nga e gjithë bota të lidhen lehtësisht me përkthyesit dhe korrigjuesit anglezë më të mirë. Pak rëndësi ka nëse jetoni në Tiranë, në Prishtinë, në Durrës, apo diku tjetër. Përkthimi ynë nga shqipja në anglisht, me korrigjimet veçmas, përbën një mënyrë të thjeshtë që më shumë lexues të blejnë librin tuaj dhe të shijojnë punën tuaj. Ne jemi të angazhuar në ofrimin e shërbimeve të përkthimit me cilësi të lartë, shërbimit të përkryer ndaj klientëve dhe tarifave të përballueshme, si edhe ju garantojmë që do të mbeteni të kënaqur me punën tonë.

Na kontaktoni për një tarifë përkthimi.