Usluge prevođenja knjiga s bosanskog na engleski

Bosnian Book Translation Services

Mi na ProofreadingServices.com prevodimo i beletristiku i naučnu literaturu s bosanskog na engleski, pomažući piscima da nađu put do novih čitalaca i prodaju više knjiga. Naše profesionalne usluge prevođenja su 100% ljudske, nikad automatske, i ponosimo se time da tačno prevodimo a da pri tome sačuvamo vaše pripovjedanje i stil pisanja.

Obratite nam se za prevodilačku ponudu.

Zašto da prevedete vašu knjigu s bosanskog na engleski?

Proveli ste mjesece ili čak godine radeći na knjizi, pa zašto da ograničite njeno izdavanje samo na bosanskom jeziku? Najbolji način da doprete do milijardi ljudi koji ne razumiju bosanski je da prevedete vaš rad na engleski. Uz pomoć profesionalnih prevodilačkih usluga, nećete smo proširiti vaše čitateljstvo, nego ćete pospješiti i prodaju vaše knjige.

Koje usluge prevođenja nudimo?

Mi nudimo prevođenje s bosanskog na britanski ili američki engleski, sa zasebnim lektorisanjem od strane našeg engleskog tima. Dok druge agencije samo prevedu vaš rad, mi ga prevedemo i pošaljemo stručnjacima za engleski koji ispoliraju čudna fraziranja i greške koje se ponavljaju. Naposljetku, ProofreadingServices.com je počeo s uslugama lektorisanja i uredništva, te u našem timu imamo neke od najboljih svjetskih urednika za engleski jezik.

Kakve rukopise prevodimo?

Mi prevodimo romane, naučnu literaturu, dječje knjige, i mnogo toga, za pisce diljem svijeta. Specijalizovali smo se za…

  • Djela beletristike, kao što su krimi i ljubavni romani, romani naučne fantastike i historijske fikcije
  • Akademski radovi, kao što su rukopisi o filozofiji, historiji, znanosti i drugim oblastima
  • Poslovna literatura, kao što su e-knjige o produktivnosti, misaonom vođstvu i drugim temama

Radili smo s hiljadama mušterija čije su knjige obuhvataju mnoge žanrove i teme, od knjiga za mlade, preko biografija, kuharica, do naučnih radova o političkim znanostima, tehnologiji i umjetnosti. Ukratko, naše godine iskustva, zajedno s našom velikom mrežom jezičkih stručnjaka, znači da vam možemo prevesti i lektorisati knjige napisane na skoro svakom jeziku iz bili koje oblasti.

Zašto da izabereta naše prevodilačke usluge za bosanski jezik za vašu knjigu?

Mi na ProofreadingServices.com dodjeljujemo knjige književnim prevodiocima, ne opštim prevodiocima. Vješt književni prevodilac neće samo prevesti doslovno, nego kroz konvencije vašeg žanra očuvati vaše pripovijedanje i posebnosti vašeg stila pisanja.

Naš cilj je da olakšamo piscima diljem svijeta da dođu u vezu s vrhunskim prevodiocima i lektorima za engleski jezik. Bilo da živite u Sarajevu, Banjoj Luci, Tuzli ili bilo gdje drugo, naš prevod s bosanskog na engleski uz zasebno lektorisanje je jednostavan način da dođete do novih čitalaca koji će kupiti vašu knjigu i uživati u vašem radu. Posvećeni smo pružanju usluge prevođenja vrhunskog kvaliteta, izvrsnoj podršci korisnicima i pristupačnim cijenama, te garantujemo da ćete biti zadovoljni našim radom.

Obratite nam se za prevodilačku ponudu.