Превод на книги от български на английски

Bulgarian Book Translation Services

ProofreadingServices.com превежда художествена и научна литература от български на английски, с което помага на авторите да достигнат до нови читатели и да продадат повече книги. Нашите професионални преводачески услуги са 100% извършени от хора - никога не са преведени автоматично - и ние се гордеем, че предоставяме точни преводи, които запазват авторския изказ и стил.

Свържете се с нас за литературен превод.

Защо да преведете книгата си от български на английски?

Писането на книга ви е отнело месеци или дори години, така че защо да ограничавате въздействието й, като я публикувате само на български език? Най-добрият начин да достигнете до милиардите хора, които не разбират български, е да преведете труда си на английски. С професионалния превод на английски език ще умножите не само своята читателска аудитория, но и вашите продажби.

Какви услуги за превод на книги предлагаме?

Предлагаме ви превод от български на американски или британски английски с допълнителна корекция от нашия английски екип. Докато другите преводачески агенции само превеждат книги, ние не само превеждаме текста, но и го изпращаме до английски експерт, който шлифова нетипичните изрази и улавя и най-малките грешки. Първоначално ProofreadingServices.com стартира като агенция за корекция и редакция, а екипът ни включва едни от най-добрите английски редактори в света.

Какви видове ръкописи превеждаме?

Превеждаме романи, художествена литература, детски книги и др. на автори от цял свят. Специализирали сме се в превода на...

  • Литературни творби, като научна фантастика, мистерии, любовни романи и историческа фантастика
  • Академични книги, като ръкописи по философия, история, наука и други научни предмети
  • Бизнес книги, като електронни книги за продуктивно мислене, лидерство и други

Досега от услугите ни са се възползвали хиляди клиенти, чиито книги обхващат много жанрове и теми - от фантастика за млади хора до мемоари, готварски книги, книги за научна фантастика, политически науки, технологии и изкуство. Казано накратко, нашият дългогодишен опит в комбинация с обширната ни мрежа езикови експерти означава, че можем да превеждаме и коригираме книги, написани на почти всеки език и на всякаква тематика.

Защо да изберете нашите български преводи за вашата книга?

В ProofreadingServices.com ние изпращаме книгите на преводачи, специализирани в литературни преводи, а не на обикновени преводачи. Квалифицираният литературен преводач ще надгради буквалния превод и няма да превежда дума по дума, но ще спази особеностите на вашия жанр, както и нюансите на вашия изказ и стил на писане.

Ние се стремим да улесним авторите по цял свят, като ги свържем с най-добрите преводачи и английски коректори. Независимо дали живеете в София, Пловдив, Варна или някъде другаде, нашият превод от български на английски език с допълнителна корекция представлява прост начин да накарате повече читатели да закупят вашата книга и да се насладят на труда ви. Ние се ангажираме да предоставяме висококачествени преводачески услуги, фантастично обслужване на клиенти и достъпни цени, като гарантираме удовлетворението ви от нашата работа.

Свържете се с нас за запитване за превод.