Serveis de correcció i edició d'anglès en línia

proofreading a paper with a red pen

get English proofreading and editing button

Vol textos en anglès sense errors?

ProofreadingServices.com el pot ajudar. Som el servei de revisió i edició de textos en anglès en línia més important del món, i treballem amb acadèmics, empreses i autors en més de 90 països. Ja sigui que necessiteu una revisió acadèmica en anglès, revisió per a empreses, una revisió d'un manuscrit literari o, fins i tot, l'edició d'un currículum en anglès, els nostres premiats revisors poden proporcionar les correccions en anglès que necessiteu.

[Vol veure les nostres tarifes de revisions d’anglès? Obteniu un pressupost gratuït.]

La qualitat de la seva escriptura pot afectar a com se'l jutja en un entorn professional o acadèmic. Produir documents escrits en un anglès correcte millorarà la seva posició dins del vostre camp. Els nostres revisors professionals d'anglès troben errors de gramàtica, ortografia, format, tria de paraules, estructura de les frases i molts més. Corregim la seva escriptura en anglès perquè el vostre treball guanyi el respecte que es mereix.

Els nostres serveis de correcció i edició d’anglès són els adequats per a vostè?

Imaginis això: ha passat hores i hores treballant en el seu article en anglès i vol enviar-lo a una revista acadèmica de primer nivell. Necessita que el text en anglès sigui correcte, ja que no voldrà avergonyir-se davant dels seus companys acadèmics. La data límit s'acosta ràpidament, només 48 hores. Necessita ajuda i la necessita ràpidament.

Sabem com és d'estressant una situació així. Ens hi hem trobat. És per això que hem adaptat els nostres serveis per ser el més còmode i ràpids possible. Necessita el seu document en pocs dies? Cap problema. En unes hores? També ho podem fer.

Enviï'ns el seu document i relaxis. Ens encarregarem de la resta.

[Encarregui la correcció i l'edició aquí.]

Nota: també oferim serveis de traducció. Pot encarregar serveis de traducció aquí.

Com de bo és el nostre equip de correcció d'anglès?

Els nostres experts correctors i editors són parlants nadius amb experiència professional en escriptura, edició i revisió. Molts són professors d'anglès i de ciències jubilats amb anys d'experiència enviant articles a les principals revistes acadèmiques. Cada membre del nostre equip ha superat una rigorosa sèrie de proves de correcció i edició. Contractem un de cada 300 candidats a ser correctors d'anglès. Som més selectius que la Universitat de Harvard. Els nostres correctors són magnífics en el que fan, i saben com corregir els seus escrits en anglès.

Vol una mostra gratuïta d'una correcció d'anglès?

Entenem que pot estar a milers de quilòmetres de distància de la nostra seu als Estats Units, i és possible que vulgui veure una mostra de la nostra feina abans de fer una comanda. Obtingui un exemple gratuït per veure com els nostres correctors poden millorar els seus textos:

[Obtingui ara una correcció de mostra gratuïta.]

Nota: La resta del nostre lloc web està en anglès. Som revisors d'anglès, al cap i a la fi!

Està preparat per començar a treballar amb els nostres correctors i editors d'anglès?

[Faci una comanda d'edició de textos en anglès ara.]