Serveis professionals de traducció en línia

Catalan Translation Services

ProofreadingServices.com ofereix serveis professionals de traducció al català de l'anglès, del català a l’anglès i en molts altres idiomes. Tot i que som més coneguts pels nostres serveis de revisió i edició en anglès per a acadèmics, demandants de feina, empresaris i autors de tot el món, els nostres serveis de traduccions realitzades per humans segueixen el nostre compromís amb el treball d'alta qualitat, un fantàstic servei al client i tarifes assequibles.

Contacta amb nosaltres per a obtenir un pressupost.

Quins serveis de traducció oferim?

Vols publicar en un país de parla anglesa, una revista en anglès o alguna altra cosa? Oferim traducció del català a l'anglès, amb correcció per separat, feta per part del nostre equip d'anglès.

Vols posar el teu contingut a disposició dels milers de milions de persones de tot el món que no parlen anglès? Oferim traducció de l'anglès al català, alemany, tàmil i molts més.

Ens especialitzem en...

  • Traduccions acadèmiques. Deixa que el nostre equip tradueixi els articles de les teves revistes, treballs de recerca, tesis i treballs a l'anglès o de l'anglès al català per tal que puguis publicar de manera més àmplia i augmentar l'impacte de la teva feina.
  • Traduccions per a empreses. Traduir la web de la teva empresa, entrades de blocs, material de màrqueting i altres continguts comercials és imprescindible per fer créixer el teu negoci i guanyar més diners.
  • Traduccions literàries. Has treballat intensament en el teu manuscrit, sigui una novel·la, unes memòries o un guió. Els serveis professionals de traduccions realitzades per humans poden augmentar dràsticament el teu nombre de lectors i permetre que una audiència a escala mundial gaudeixi de la teva feina.

A ProofreadingServices.com, el nostre equip d'experts lingüístics ha traduït milers de documents per a clients satisfets a Barcelona, Tarragona, Lleida i arreu del món. A diferència d'altres empreses de traducció, oferim la correcció d'anglès amb el nostre servei de traducció de català a anglès per produir documents traduïts que semblen escrits per un natiu.

Qui som?

Els traductors de ProofreadingServices.com tenen l'experiència i els coneixements necessaris per traduir amb precisió el teu treball i, al mateix temps, preservar la teva veu i estil. Perquè els nostres traductors al català estan especialitzats en diversos temes, des de negocis fins a matemàtiques, i el teu projecte s'assignarà a un membre de l'equip familiaritzat amb el teu camp. Així doncs, tant si necessites una proposta de negoci, una carta de presentació o un guió traduït de l'anglès o a l'anglès, pots confiar en el nostre equip de traductors de català per aconseguir una traducció d'alta qualitat pel teu projecte.

Per què triar els nostres serveis de traducció al català?

A ProofreadingServices.com, fem que sigui senzill que escriptors de tot el món puguin connectar amb els millors traductors i correctors d'anglès. Els nostres assequibles i precisos serveis de traducció per a empreses, acadèmics i autors t'ajudaran a arribar a nous lectors i a expandir-te als mercats internacionals, sigui quin sigui l’idioma o el tema. Estem orgullosos dels alts nivells de qualitat que aconsegueixen els nostres traductors professionals, i et garantim que quedaràs satisfet amb els nostres resultats.

Contacta amb nosaltres per a obtenir un pressupost.