Online usluge lekture i uređivanja engleskog jezika

grammar

get English proofreading and editing button

Želite li engleski bez grešaka?

ProofreadingServices.com može pomoći. Mi smo vodeća svjetska online usluga lekture i uređivanja engleskog jezika i radimo s akademicima, tvrtkama i autorima u više od 90 zemalja. Bilo da vam je potrebna akademska lektura engleskog, poslovna lektura, lektura književnog rukopisa ili čak uređivanje životopisa na engleskom, naši nagrađivani lektori mogu vam osigurati potrebne korekcije engleskog.

[Želite li vidjeti naše cijene za lekturu engleskog jezika? Dobijte besplatnu ponudu.]

Kvaliteta vašeg pisanja utječe na to kako vas procjenjuju u profesionalnom ili akademskom okruženju. Izrada dokumenata napisanih na pravilnom engleskom poboljšat će vaš status unutar vašeg područja. Naši stručni lektori engleskog jezika pronalaze pogreške u gramatici, pravopisu, oblikovanju, izboru riječi, strukturi rečenice i još mnogo toga. Ispravljamo vaše pisanje na engleskom kako bi vaš rad dobio poštovanje koje zaslužuje.

Jesmo li prava usluga lekture i uređivanja engleskog za vas?

Zamislite ovo: Potrošili ste sate i sate na svoj članak na engleskom i želite ga predati vodećem akademskom časopisu. Potrebno vam je da vaše pisanje na engleskom bude pravilno, budući da se ne želite osramotiti pred svojim akademskim kolegama. Rok se brzo približava – udaljen je samo 48 sati. Trebate pomoć i trebate je brzo.

Znamo koliko stresna može biti ta situacija. Iskusili smo to. Zbog toga smo prilagodili svoje usluge kako bi bile što je moguće prikladnije i brže. Trebamo vam vratiti dokument za nekoliko dana? Nema problema. Za nekoliko sati? Možemo i to učiniti.

Pošaljite nam svoj dokument i opustite se. Mi ćemo se pobrinuti za ostalo.

[Naručite lekturu i uređivanje ovdje.]

Napomena: Također nudimo usluge prevođenja. Možete naručiti usluge prevođenja ovdje.

Koliko je dobar naš tim lektora engleskog jezika?

Naši stručni lektori i urednici izvornici su govornici engleskog s iskustvom u profesionalnom pisanju, uređivanju i lektoriranju. Mnogi su umirovljeni profesori engleskog jezika i znanosti, s godinama iskustva u predavanju članaka vrhunskim akademskim časopisima. Svaki član našeg tima prošao je rigorozan niz testova lekture i uređivanja. Zapošljavamo jednog od 300 prijavljenih za lektoriranje engleskog jezika – izbirljiviji smo od Harvardovog sveučilišta. Naši su lektori izvrsni u onome što rade i znaju kako ispraviti vaš tekst na engleskom.

Želite besplatni primjer lekture engleskog?

Razumijemo da ste možda tisuće kilometara udaljeni od našeg sjedišta u Sjedinjenim Državama i da možda želite vidjeti primjer našeg rada prije nego što napravite plaćenu narudžbu. Nabavite besplatni primjer kako biste vidjeli kako naši lektori mogu poboljšati vaše pisanje:

[Nabavite besplatni primjer lekture sada.]

Napomena: Ostatak naše web stranice na engleskom je jeziku. Uostalom, mi smo lektori engleskog!

Jeste li spremni za početak rada s našim lektorima i urednicima engleskog jezika?

[Unesite narudžbu za uređivanje engleskog jezika sada.]