Usluge Prevođenja Knjiga s Hrvatskog na Engleski

Croatian Book Translation Services

ProofreadingServices.com prevodi beletristiku i publicistiku s hrvatskog na engleski pomažući autorima da dopriju do novih čitatelja i prodaju više knjiga. Naše profesionalne prevoditeljske usluge su 100% ljudske – nikad automatizirane – i ponosni smo na pružanje točnih prijevoda u kojima su očuvani autorov glas i stil.

Kontaktirajte nas za ponudu književnog prevođenja.

Zašto prevesti svoju knjigu s hrvatskog na engleski?

Proveli ste mjesece ili čak godine pišući knjigu, pa zašto ograničiti njezin utjecaj objavljivanjem samo na hrvatskom? Najbolji način da dosegnete milijarde ljudi koji ne znaju hrvatski jezik je prevesti vaš rad na engleski. Profesionalnim prijevodom na engleski jezik povećat ćete ne samo svoje čitateljstvo već i prodaju.

Koje usluge prevođenja nudimo?

Nudimo prijevod s hrvatskog na američki ili britanski engleski s odvojenim lektoriranjem od strane našeg engleskog tima. Dok druge tvrtke samo prevedu vašu knjigu, mi prevedemo tekst i šaljemo ga engleskom stručnjaku koji izglađuje nespretno fraziranje i ispravlja pogreške. Uostalom, ProofreadingServices.com započela je kao tvrtka za usluge lekture i uređivanja, a naš tim uključuje neke od najboljih engleskih urednika na svijetu.

Koje vrste rukopisa prevodimo?

Prevodimo romane, publicistiku, dječje knjige i još mnogo toga za autore iz cijelog svijeta. Specijalizirali smo se za…

  • Beletristiku, poput znanstvenofantastičnih romana, misterija, ljubića i povijesne fantastike
  • Akademske radove, poput rukopisa o filozofiji, povijesti, znanosti i drugim predmetima
  • Poslovnu literaturu, kao što su e-knjige o produktivnosti, knjige o misaonom vodstvu i još mnogo toga

Surađivali smo s tisućama klijenata čije knjige obuhvaćaju mnoge žanrove i teme - od knjiga za mlade, memoara, kuharica, do publicistike o politologiji, tehnologiji i umjetnosti. Ukratko, naše dugogodišnje iskustvo u kombinaciji s našom širokom mrežom jezičnih stručnjaka znači da možemo prevesti i lektorirati knjige napisane na gotovo bilo kojem jeziku, o bilo kojoj temi.

Zašto odabrati naše usluge prevođenja za vašu knjigu?

U ProofreadingServices.com, dodjeljujemo knjige književnim prevoditeljima, a ne općim prevoditeljima. Stručni književni prevoditelj će nadići doslovni riječ za riječ prijevod kako bi promatrao konvencije vašeg žanra i sačuvao nijanse vašeg glasa i stila pisanja.

Autorima iz cijelog svijeta želimo olakšati povezivanje s vrhunskim prevoditeljima i engleskim lektorima. Bilo da živite u Zagrebu, Splitu, Rijeci ili negdje drugdje, naš prijevod s hrvatskog na engleski jezik s odvojenim lektoriranjem jednostavan je način da privučete više čitatelja koji će kupiti vašu knjigu i uživati ​​u vašem radu. Zalažemo se za pružanje visokokvalitetnih usluga prevođenja, fantastične službe za korisnike i povoljnih cijena, te jamčimo vaše zadovoljstvo našim radom.

Kontaktirajte nas za ponudu prevođenja.