Bogoversættelsestjenester fra dansk til engelsk

Danish Book Translation Services

ProofreadingServices.com oversætter fiktions- og nonfiktionsbøger fra dansk til engelsk og hjælper forfattere til at nå ud til nye læsere og sælge flere bøger. Vores professionelle oversættertjenester er 100% menneskeligt baseret – aldrig automatiserede – og vi er stolte af at levere præcise oversættelser, der samtidig fastholder din forfatterstemme og stil.

Kontakt os for pris på literrær oversættelse.

Hvorfor oversætte din bog fra dansk til engelsk?

Du har brugt flere måneder eller endda år på at skrive din bog, så hvorfor begrænse dens indvirkning ved kun at udgive på dansk? Den bedste måde at nå til de milliarder af mennesker, der ikke læser dansk, er at oversætte dit arbejde til engelsk. Med professionel engelsk oversættelse øger du ikke blot din læserskare, men også dine salg.

Hvilke bogoversættelsestjenester tilbyder vi?

Vi tilbyder oversættelse fra dansk til amerikansk-engelsk eller britisk-engelsk med separat korrekturlæsning af vores engelske team. Mens andre tjenester kun oversætter din bog, oversætter vi både teksten og sender den til en engelskekspert, som tager sig af akavede fraser og fanger tastefejl. ProofreadingServices.com startede trods alt som en korrekturlæsnings- og redigeringstjeneste, og vores team omfatter nogle af de bedste engelskredaktører i verden.

Hvilken type manuskripter oversætter vi?

Vi oversætter romaner, nonfiktion, børnebøger med mere fra forfattere fra hele verden. Vi specialiserer os i …

  • Litterære bøger såsom science fiction romaner, mysterier, romantiske romaner og historisk fiktion
  • Akademiske bøger såsom manuskripter om filosofi, historie, videnskab og andre emner
  • Forretningsbøger, såsom e-bøger om produktivitet, tankelederskabsbøger med mere

Vi har arbejdet med tusindvis af klienter, hvis bøger dækker mange genrer og emner—fra ungdomsromaner til memoirer til kogebøger til nonfiktionsbøger om politisk videnskab, teknologi og kunst. Kort sagt betyder vores mange års erfaring kombineret med vores brede netværk af sprogeksperter, at vi kan oversætte og korrekturlæse bøger skrevet på næsten et hvilket som helst sprog om et hvilket som helst emne.

Hvorfor vælge vores danske oversættelsestjeneste til din bog?

Hos ProofreadingServices.com tildeler vi bøger til litterære oversættere, ikke generelle oversættere. En dygtig litterær oversætter gør meget mere end at oversætte ord-for-ord for at være tro mod konventionerne inden for din genre og samtidig bevare nuancerne i din stemme og skrivestil.

Vi sigter mod at gøre det let for forfattere over hele verden at få forbindelse til topoversættere og engelske korrekturlæsere. Uanset om du bor i København, Aarhus, Aalborg eller et andet sted, er vores dansk-til-engelsk oversættelse med separat korrekturlæsning en enkel måde at få flere læsere til at købe din bog og nyde dit arbejde. Vi er forpligtet til at levere oversættelsestjenester af høj kvalitet, fantastisk kundeservice og overkommelige priser, og vi garanterer din tilfredshed med vores arbejde.

Kontakt os for pris på oversættelse.