Professionelle online oversættelsestjenester

Danish Translation Services

ProofreadingServices.com tilbyder professionelle oversættelsestjenester fra dansk til engelsk, engelsk til dansk og i utallige andre sprogpar. Selvom vi er bedst kendt for vores engelske korrekturlæsning og redigeringstjenester for akademikere, jobsøgende, forretningsfolk og forfattere fra hele verden, er vores menneskelige oversættelsestjeneste stadig dedikeret til at levere arbejde af høj kvalitet med fantastisk kundeservice og overkommelige priser.

Kontakt os for oversættelsespris.

Hvilke oversættelsestjenester tilbyder vi?

Ønsker du at udgive i et engelsktalende land, udgive et engelsksproget tidsskrift eller andet? Vi tilbyder oversættelser fra dansk til engelsk med separat korrekturlæsning fra vores engelske team.

Vil du gøre dit indhold tilgængeligt for de milliarder af mennesker verden over, som ikke taler engelsk? Vi tilbyder oversættelse fra engelsk til dansk, islandsk, slovensk og meget mere.

Vi specialiserer os i …

  • Akademisk oversættelse. Lad vores team oversætte dine tidsskriftartikler, forskningsartikler, afhandlinger og specialer til engelsk eller fra engelsk til dansk, så du kan udgive meget bredere og udvide dit arbejdes virkning.
  • Forretningsoversættelse. Oversættelse af din virksomheds hjemmeside, blogopslag, marketingmateriale og andet forretningsindhold er afgørende for at få din virksomhed til at vokse—og tjene flere penge.
  • Litterær oversættelse. Du har arbejdet hårdt på dit manuskript, uanset om det er en roman, et memoir eller et filmmanuskript. Professionelle menneskelige oversættelsestjenester kan øge din læserskare markant og gøre det muligt for et globalt publikum at nyde dit arbejde.

Hos ProofreadingServices.com har vores team af sprogeksperter oversat tusindvis af dokumenter til tilfredse kunder i København, Aarhus og Aalborg og over hele verden. I modsætning til andre oversættelsesfirmaer tilbyder vi engelsk korrekturlæsning med vores dansk-til-engelsk oversættelsestjeneste til at producere oversatte dokumenter, der lyder, som om de er skrevet af en indfødt.

Hvem er vi?

Oversætterne hos ProofreadingServices.com har den nødvendige viden og erfaring til nøjagtigt at oversætte dit arbejde og bevare din stemme og stil. Fordi vores danske oversættere er specialiserede i en række emner - fra datalogi til farmakologi - vil dit projekt blive tildelt et teammedlem, der er bekendt med dit felt. Uanset om du har brug for at få oversat en kogebog, projektbeskrivelse til ph.d. eller en romantisk roman fra engelsk eller til engelsk, kan du være sikker på, at vores team af danske oversættere kan sørge for en oversættelse af dit projekt af høj kvalitet.

Hvorfor vælge vores danske oversættelsestjenester?

Hos ProofreadingServices.com gør vi det nemt for forfattere over hele verden at komme i kontakt med de bedste oversættere og korrekturlæsere af engelsk. Vores billige, præcise oversættelsestjenester til virksomheder, akademikere og forfattere hjælper dig med at nå ud til nye læsere og udvide til internationale markeder, uanset sprog og emne. Vi er stolte af vores professionelle oversætteres høje kvalitetsstandarder, og vi garanterer din tilfredshed med vores arbejde.

Kontakt os for oversættelsespris.