Boekvertaaldiensten van Nederlands naar Engels

Dutch Book Translation Services

ProofreadingServices.com vertaalt fictie- en non-fictieboeken van Nederlands naar Engels, zodat auteurs nieuwe lezers kunnen bereiken en meer boeken kunnen verkopen. Onze professionele vertaaldiensten zijn 100% menselijk – nooit geautomatiseerd – en we zijn er trots op dat wij nauwkeurige vertalingen met behoud van uw autoritaire toon en stijl leveren.

Neem contact met ons op voor een offerte voor een literaire vertaling.

Waarom uw boek laten vertalen van Nederlands naar Engels?

U bent maanden of zelfs jaren bezig geweest met het schrijven van uw boek, dus waarom zou u dit alleen in het Nederlands publiceren? De beste manier om miljarden mensen te bereiken die geen Nederlands lezen is om uw werk te laten vertalen in het Engels. Met een professionele Engelse vertaling vergroot u niet alleen uw lezerspubliek, maar ook uw omzet.

Welke vertaaldiensten voor boeken bieden wij aan?

We bieden vertalingen van Nederlands naar Amerikaans of Brits Engels met apart proeflezen door ons Engelse team. Waar andere diensten alleen uw boek vertalen, vertalen wij niet alleen de tekst maar sturen deze ook naar een Engelse deskundige die rare formuleringen verbetert en eventueel kleine foutjes eruit haalt. Per slot van rekening is ProofreadingServices.com begonnen als een proeflees- en redactiedienst, en ons team bestaat uit enkele van de beste Engelse redacteuren ter wereld.

Wat voor manuscripten vertalen wij?

We vertalen romans, non-fictie, kinderboeken, en nog veel meer voor auteurs van over de hele wereld. We zijn gespecialiseerd in...

  • Literaire boeken, zoals sciencefictionromans, mysteries, romans, en historische fictie
  • Academische boeken, zoals manuscripten over filosofie, geschiedenis, wetenschap, en andere onderwerpen.
  • Zakelijke boeken, zoals e-Boeken over productiviteit, goed doordacht leiderschap, en nog veel meer.

We hebben met duizenden klanten gewerkt wiens boeken veel genres en onderwerpen omvatten - van fictie voor jonge volwassenen tot memoires, tot kookboeken, tot non-fictieboeken over politicologie, technologie en kunst. Kortom, onze jarenlange ervaring in combinatie met ons brede netwerk van taalexperts betekent dat we boeken kunnen vertalen en proeflezen die in bijna elke taal en over elk onderwerp zijn geschreven.

Waarom zou u onze Nederlandse vertaaldiensten kiezen voor uw boek?

Bij ProofreadingServices.com wijzen we boeken toe aan literaire vertalers, niet aan algemene vertalers. Een ervaren literair vertaler gaat verder dan letterlijke woord-voor-woordvertaling om de conventies van uw genre te observeren en de nuances van uw toon en schrijfstijl te behouden.

Ons doel is om het gemakkelijker te maken voor auteurs over de hele wereld om in contact te komen met topvertalers en Engelse proeflezers. Of u nu in Amsterdam, Rotterdam, Antwerpen, of ergens anders woont, onze vertaling Nederlands-Engels met apart proeflezen is een eenvoudige manier om ervoor te zorgen dat meer lezers uw boek kopen en van uw werk kunnen genieten. We doen er alles aan om vertaaldiensten van hoge kwaliteit, fantastische klantenservice en betaalbare tarieven te leveren, en we garanderen dat u tevreden zult zijn over ons werk.

Neem contact met ons op voor een offerte voor een vertaling.