Professionele Online Vertaaldiensten

Dutch Translation Services

ProofreadingServices.com biedt professionele vertaaldiensten van Nederlands naar Engels, van Engels naar Nederlands, en in tal van andere talencombinaties. Hoewel we vooral bekend staan om onze Engelse proeflees- en bewerkingsdiensten voor academici, werkzoekenden, zakenmensen en auteurs van over de hele wereld, zorgen onze menselijke vertaaldiensten ervoor dat onze toewijding aan kwalitatief hoogstaand werk, fantastische klantenservice en betaalbare tarieven voort wordt gezet.

Neem contact met ons op voor een offerte voor uw vertaling.

Welke vertaaldiensten bieden wij?

Wilt u iets publiceren in een Engelssprekend land, Engelstalig tijdschrift of iets anders? We bieden vertalingen van Nederlands naar Engels die daarna apart worden proefgelezen door ons Engelse team.

Wilt u uw inhoud beschikbaar maken voor de miljarden mensen wereldwijd die geen Engels spreken? We bieden vertaling van Engels naar Nederlands, Indonesisch, Singalees, en nog veel meer.

We zijn gespecialiseerd in …

  • Academische vertaling. Laat ons team uw publicaties, onderzoeksrapporten, proefschriften, en scripties vertalen naar Engels of van Engels naar Nederlands, zodat u breder kunt publiceren en de impact van uw werk kunt vergroten.
  • Zakelijke vertaling. Het vertalen van de website, blogberichten, marketing materiaal, en andere zakelijke inhoud van uw bedrijf is zeer belangrijk voor de groei van uw bedrijf – en voor het vergroten van uw omzet.
  • Literaire vertaling. U heeft hard gewerkt aan uw manuscript, of het nu een roman, memoires of scenario is. Professionele menselijke vertaaldiensten kunnen uw lezerspubliek drastisch vergroten en zorgen ervoor dat een wereldwijd publiek kan genieten van uw werk.

Bij ProofreadingServices.com, heeft ons team van taalexperts duizenden documenten vertaald voor tevreden klanten in Amsterdam, Rotterdam, en Antwerpen, en wereldwijd. In tegenstelling tot andere vertaalbureaus, bieden wij Engels proeflezen bij onze vertaaldienst Nederlands-Engels, om ervoor te zorgen dat de vertaalde documenten klinken alsof ze zijn geschreven door een moedertaalspreker.

Wie zijn wij?

De vertalers van ProofreadingServices.com hebben de kennis en ervaring om uw werk nauwkeurig te vertalen, waarbij uw toon en stijl behouden blijft. Omdat onze Nederlandse vertalers gespecialiseerd zijn in verschillende onderwerpen – van ecologie tot filosofie – wordt uw project toegewezen aan een teamlid dat bekend is met uw vakgebied. Dus of u nu een zakelijk document, presentatie, of persoonlijke verblijfsverklaring nodig heeft, vertaald vanuit het Engels of naar het Engels, u kunt erop vertrouwen dat ons team van Nederlandse vertalers een hoogwaardige vertaling van uw project zal produceren.

Waarom zou u onze Nederlandse vertaaldiensten kiezen?

Bij ProofreadingServices.com maken we het voor schrijvers over de hele wereld gemakkelijk om in contact te komen met topvertalers en Engelse proeflezers. Onze betaalbare, nauwkeurige vertaaldiensten voor bedrijven, academici en auteurs helpen u nieuwe lezers te bereiken en uit te breiden naar internationale markten, ongeacht de taal of het onderwerp. We zijn trots op de hoge kwaliteitsnormen die onze professionele vertalers bewerkstelligen, we garanderen dat u tevreden zult zijn over ons werk.

Neem contact met ons op voor een offerte voor uw vertaling.