Kirjojen käännöspalvelut suomesta englanniksi

Finnish Book Translation Services

ProofreadingServices.com kääntää kaunokirjallisuutta ja tietokirjallisuutta suomesta englanniksi, jotta kirjailijat voivat saada lisää lukijoita ja myydä siten enemmän kirjoja. Ammattitaitoiset käännöspalvelumme ovat täysin ihmisten tuottamia – eivät siis koskaan koneellisesti tuotettuja – ja olemme ylpeitä tarkoista käännöksistämme, jotka säilyttävät kirjailijan oman tyylin.

Ota yhteyttä pyytääksesi kirjakäännöksen hintaa.

Miksi kääntää kirja suomesta englanniksi?

Olet kuluttanut kuukausia tai jopa vuosia kirjan kirjoittamiseksi, joten miksi rajoittaisit sen lukijakunnan pelkästään suomenkielisiin? Paras tapa saavuttaa miljardeja suomea taitamattomia ihmisiä on kääntää teoksesi englanniksi. Ammattitaitoisen englanninkielisen käännöksen avulla voit kasvattaa lukijakuntasi lisäksi myyntiäsi.

Mitä kirjakäännöspalveluita tarjoamme?

Tarjoamme käännöspalveluita suomesta Britannian tai Amerikan englanniksi, ja lisäksi englanninkielisen tiimimme suorittaman oikoluvun. Monet muut palvelut tuottavat pelkän käännöksen, mutta me kääntämisen lisäksi lähetämme tekstin englannin kielen asiantuntijalle, joka pystyy silottamaan pois kömpelöt ilmaukset ja mahdolliset virheet. Aloittihan ProofreadingServices.com oikolukua ja editointia tarjoavana palveluna, jonka ansiosta tiimissämme työskentelee eräitä maailman parhaimmista englannin kielen editoreista.

Millaisia käsikirjoituksia käännämme?

Käännämme romaaneita, tietokirjallisuutta, lasten kirjoja ja monia muita teoksia kirjailijoilta ympäri maailman. Erikoistumme erityisesti…

  • romaaneihin, kuten science fiction-, jännitys-, romanssi- ja historiaromaaneihin
  • akateemisiin kirjoihin, kuten filosofian, historian, tieteen ja muiden alojen teoksiin
  • yrityskirjoihin, kuten e-kirjoihin koskien tuottavuutta tai johtajuutta

Olemme kääntäneet teoksia tuhansille eri asiakkaille, joiden teokset kattavat monenlaisia genrejä ja aiheita – nuorten aikuisten kirjallisuudesta muistelmiin, ja keittokirjoista tietokirjallisuuteen koskien politiikkaa, teknologiaa tai taidetta. Lyhyesti sanottuna yhteenlaskettu vuosikausien kokemuksemme ja laaja kieliasiantuntijoiden verkostomme takaa, että kykenemme kääntämään ja oikolukemaan kirjoja lähestulkoon millä tahansa kielellä ja mitä tahansa aihetta koskien.

Miksi valita suomen käännöspalvelumme kirjallesi?

ProofreadingServices.com antaa kirjan käännettäväksi kirjallisuuteen erikoistuneelle kääntäjälle, ei yleiskääntäjälle. Taitava kirjallisuuden kääntäjä kykenee tuottamaan tarkemman kuin pelkän sanasta sanaan tehdyn käännöksen, huomioiden genresi käytännöt ja säilyttäen kirjoitustyylisi vivahteet.

Pyrimme yhdistämään kirjailijat ympäri maailman englannin kielen parhaiden kääntäjien ja oikolukijoiden kanssa. Asuitpa sitten Helsingissä, Espoossa, Tampereella tai missä tahansa, suomesta englanniksi kääntävät asiantuntijamme ja erilliset oikolukijamme tarjoavat yksinkertaisen tavan saavuttaa suuremman lukijakannan, jotka voivat ostaa teoksesi ja nauttia siitä. Vakuutamme tuottavamme laadukkaita käännöspalveluita ja fantastista asiakaspalvelua kohtuuhinnalla, ja annamme työllemme tyytyväisyystakuun.

Ota yhteyttä pyytääksesi hinta-arviota käännökselle.