Ammattitaitoiset käännöspalvelut verkossa

Finnish Translation Services

ProofreadingServices.com tarjoaa ammattitaitoisia käännöspalveluita suomesta englanniksi, englannista suomeksi ja lukemattomilla muilla kielipareilla. Meidät tunnetaan erityisesti tarjoamiemme englanninkielisten oikoluku- ja editointipalveluidemme saralla, joita tarjoamme akateemikoille, työnhakijoille, yrityshenkilöstölle ja kirjailijoille ympäri maailman. Ihmisten suorittamat käännöspalvelut ovat jatkoa laadukkaalle työllemme, fantastiselle asiakaspalvelullemme ja edullisille hinnoillemme.

Ota yhteyttä käännöstarjouspyyntöä varten.

Mitä käännöspalveluita tarjoamme?

Aiotko julkaista jotain englanninkielisessä maassa, erikoisaikakauslehdessä tai jossain muussa yhteydessä? Me tarjoamme käännöspalveluita suomesta englanniksi ja vielä erillisen oikoluvun englanninkielisen tiimimme toimesta.

Haluatko julkaista sisältöäsi miljardeille ihmisille ympäri maailman, jotka eivät puhu englantia? Tarjoamme käännöspalveluita englannista suomeksi, japaniksi, serbiaksi ja monelle muulle kielelle.

Erityistaitojamme ovat…

  • Akateemiset käännökset. Tiimimme kääntää erikoisaikakauslehtien artikkeleita, tutkielmia, väitöskirjoja ja opinnäytetöitä englannista suomeksi ja suomesta englanniksi, jotta voit julkaista tekstisi laajemmalle yleisölle ja siten parantaa työsi vaikuttavuutta.
  • Yrityskäännökset. Yrityksesi sivuston, blogikirjoitusten, markkinointimateriaalin ja muun yrityssisällön kääntäminen on avainasemassa kasvattaessasi yritystäsi – jolloin myös tuotot kasvavat.
  • Kirjallisuuskäännökset. Olet nähnyt kovasti vaivaa käsikirjoituksesi eteen, olipa kyseessä sitten romaani, muistelmat tai näytelmän käsikirjoitus. Ammattitaitoinen, ihmisen luoma käännös kasvattaa dramaattisesti lukijoidesi määrää, jolloin maailmanlaajuinen yleisö voi nauttia työstäsi.

ProofreadingServices.comin kieliasiantuntijoiden tiimi on kääntänyt tuhansia asiakirjoja tyytyväisille asiakkaille Helsingistä, Espoosta ja Tampereelta sekä ympäri maailman. Toisin kuin monet muut käännösyritykset, me tarjoamme englanninkielisen tekstin oikoluvun suomesta englanniksi käännettäessä, jolloin käännetyt asiakirjat kuulostavat siltä, kuin ne olisi kirjoitettu äidinkielenään kieltä puhuvan toimesta.

Keitä olemme?

ProofreadingServices.comin kääntäjillä on tietoa ja kokemusta, joiden avulla he kykenevät kääntämään työsi säilyttäen samalla tyylisi. Suomalaiset kääntäjämme ovat erikoistuneet moniin eri aloihin opetuksesta poliittisiin tieteisiin, joten projektisi osoitetaan alaasi tutustuneelle tiimin jäsenelle. Joten tarvitsitpa sitten CV:n, tutkielman tai romaanin käännetyksi englanniksi tai englannista, voit luottaa suomalaisten kääntäjiemme tiimiin, sillä he tuottavat työllesi laadukkaan käännöksen.

Miksi valita suomen käännöspalvelumme?

ProofreadingServices.com tekee kirjoittajien yhdistämisestä parhaisiin kääntäjiin ja englannin oikolukijoihin helppoa. Edulliset, tarkat käännöspalvelumme yrityksille, akateemikoille ja kirjailijoille auttavat sinua tavoittamaan uusia lukijoita ja laajentamaan kansainvälisille markkinoille, olipa kieli tai aihe mikä tahansa. Olemme ylpeitä ammattitaitoisten kääntäjiemme tuottamasta laadukkaasta työstä ja siten olemme varmoja, että olet työhömme tyytyväinen.

Ota yhteyttä käännöstarjouspyyntöä varten.