Magyar-angol nyelvű könyvfordítás szolgáltatások

Hungarian Book Translation Services

A ProofreadingServices.com lefordítja a kitalált és valós tartalmú műveket magyarról angolra, hogy ezáltal a szerzők új olvasóközönséget is elérhessenek és ennek eredményeképp növelhessék eladásaikat. Professzionális fordítói szolgáltatásainkat kizárólag szakemberek nyújtják, sohasem használunk gépi fordítást. Büszkék vagyunk rá, hogy fordításaink nem csak tartalmilag megfelelők, hanem a szerzők eredeti hangját és stílusát is sikerül átadnunk általuk.

Irodalmi művek fordításával kapcsolatban lépjen velünk kapcsolatba

Miért érdemes könyvét magyarról angol nyelvre fordíttatnia?

Bizonyára hónapok, vagy akár hosszú évek munkája is rejlik művének megvalósulása mögött. Miért korlátozná hát annak piaci térnyerését azzal, hogy kizárólag magyar nyelven publikálja? A több millió magyarul nem beszélő olvasó elérésének legkézenfekvőbb eszköze, ha angolra is lefordíttatja azt. Egy professzionális fordítással nem csak olvasóközönségét, de bevételeit is jelentős mértékben megnövelheti.

Milyen műfordítási szolgáltatásokat kínálunk?

Cégünk vállalja művének magyarról brit és egyesült államokbeli angol nyelvre fordítását külön, angol nyelvű csapatunk lektorálásával. Más szolgáltatók kizárólag lefordítják könyvét, mi azonban fordítás után elküldjük azt az angol anyanyelvű szakembereinknek, akik átnézik és kiszűrik a nyelvtanilag helytelen vagy egyszerűen szokatlan hangzású kifejezéseket. Végtére is a ProofreadingServices.com kezdetben kizárólag lektorálási és szerkesztői szolgáltatásokat kínált, így cégunk a világ legjobb angol szerkesztőgárdáját tudhatja magáénak.

Milyen jellegű kéziratok fordítását vállaljuk?

Nem csak regények, valós történeten alapuló művek, gyermekkönyvek, de sok egyéb más típusú mű fordítását is vállaljuk. Az alábbi területekre specializálódtunk…

  • Irodalmi művek: science fiction regények, rémtörténetek, romantikus és történelmi regények
  • Szakmai művek: filozófiai, történelmi, tudományos és más témájú kéziratok
  • Üzleti könyvek: a termelékenységet, vezetői készségeket és egyéb más témákat taglaló e-könyvek

Több ezer partnerrel dolgoztunk már együtt, akiknek művei mind különböző műfajú és témájú írások voltak – kitalált történetek, memoárok, szakácskönyvek, megtörtént eseményeket feldolgozó politikatudományi írások, tudományos és művészeti könyvek. Röviden összefoglalva azt mondhatjuk, hogy az elmúlt évek tapasztalatával és nyelvi szakembereink segítségével majdnem minden nyelvpárban és minden témában színvonalasan le tudjuk fordítani és lektorálni tudjuk művét.

Miért válassza cégünk magyar nyelvű fordítói szolgálgatásait könyvéhez?

Nálunk, a ProofreadingServices.com-nál minden könyv hivatalos műfordítókhoz kerül, nem általános fordítókhoz. Egy tehetséges műfordító sokkal többet tesz a szóról szóra történő fordításnál, a műfaj sajátosságait szem előtt tartva adja át az Ön hangját és stílusát.

Célunk az, hogy összekössük a szerzőket magas színvonalú fordítóinkkal és angol anyanyelvű lektoráló szakembereinkkel. Bárhol is éljen, Budapesten, Debrecenben, Miskolcon vagy egyéb más városban, magyar-angol fordítóink és szerkesztőink segítségével Ön is könnyedén bővítheti olvasóinak körét, hogy minél többen élvezhessék műveit és ezáltal bevételei is növekedjenek. Eltökélt szándékunk, hogy Ön magas színvonalú fordítói szolgáltatást és fantasztikus ügyfélszolgálati háttértámogatást kapjon elérhető áron, hogy Ön is elégedett ügyfélünkként távozhasson tőlünk.

Ajánlatkérésével lépjen velünk kapcsolatba