Perkhidmatan-perkhidmatan Pembacaan pruf bahasa Inggeris

books

get English proofreading and editing button

Adakah anda inginkan bahasa Inggeris tanpa ralat?

ProofreadingServices.com sedia membantu. Kami adalah perkhidmatan pembacaan pruf dan penyuntingan bahasa Inggeris dalam talian yang terkemuka di dunia, kami bekerjasama dengan ahli-ahli akademik dan profesional dari seluruh dunia. Sama ada anda memerlukan pembacaan pruf akademik bahasa Inggeris, pembacaan pruf bisnes ataupun suatu perkhidmatan pembacaan pruf tambahan, pembaca-pembaca pruf kami yang pernah memenangi anugerah dapat menyediakan pembetulan-pembetulan dalam bahasa Inggeris yang anda perlu.

→ [Adakah anda ingin mengetahui kadar bayaran bagi pembacaan pruf bahasa Inggeris kami? Dapatkan sebut harga percuma.]

Kualiti penulisan anda memberi kesan tentang bagaimana anda dinilai dalam persekitaran profesional atau akademik. Menghasilkan dokumen-dokumen yang ditulis dengan bahasa Inggeris yang betul akan mempertingkatkan status anda dalam bidang anda. Pembaca-pembaca pruf bahasa Inggeris kami yang profesional mencari ralat-ralat dalam tatabahasa, ejaan, format, pilihan kata dan struktur ayat. Kami membetulkan penulisan bahasa Inggeris anda supaya ia akan memperolehi penghormatan yang sewajarnya.

Adakah perkhidmatan-perkhidmatan pembacaan pruf bahasa Inggeris kami sesuai untuk anda?

Bayangkan ini: Anda telah menghabiskan masa yang sangat lama pada artikel bahasa Inggeris anda dan anda ingin mengemukakannya kepada sebuah jurnal akademik yang terkemuka. Penulisan bahasa Inggeris anda perlulah betul, sebab anda tidak mahu memalukan diri sendiri di hadapan rakan-rakan akademik anda. Tarikh akhir sudah begitu hampir—cuma tinggal 48 jam. Anda perlu bantuan dan anda memerlukannya dengan cepat.

Kami faham betapa tertekannya keadaan sebegini boleh jadi. Kami pernah mengalaminya. Itulah sebabnya kami telah menyesuaikan perkhidmatan-perkhidmatan kami supaya menjadi semudah dan secepat yang mungkin. Perlukah dokumen anda dikembalikan kepada anda dalam masa beberapa hari? Tiada masalah. Dalam masa beberapa jam? Kami juga boleh melakukannya.

Hantarkan kami dokumen anda dan berasa senang. Kami akan melakukan yang selebihnya.

→ [Mulakan dengan pesanan anda di sini.]

Betapa bagusnya kami?

Pakar pembaca-pembaca pruf dan editor-editor kami adalah penutur-penutur asli bahasa Inggeris yang berlatar belakang penulisan, penyuntingan dan pembacaan pruf profesional. Ramai adalah profesor-profesor bahasa Inggeris dan sains yang bersara dengan berpengalaman bertahun-tahun mengemukakan penulisan kepada jurnal-jurnal akademik utama. Setiap ahli pasukan kami telah lulus dalam satu siri ujian pembacaan pruf dan penyuntingan yang rapi. Kami mengupah seorang daripada setiap 200 orang pemohon pembacaan pruf bahasa Inggeris—kami adalah lebih memilih daripada Universiti Harvard. Pembaca-pembaca pruf kami adalah sangat hebat dalam apa jua yang mereka lakukan, dan mereka tahu bagaimana untuk membetulkan penulisan bahasa Inggeris anda. 

Inginkan sampel percuma pembacaan pruf bahasa Inggeris?

Kami faham bahawa anda mungkin berada sangat jauh dari ibu pejabat kami di Amerika Syarikat, anda juga mungkin ingin melihat sampel kerja kami sebelum membuat pesanan berbayar. Dapatkan sampel percuma untuk melihat bagaimana pembaca-pembaca pruf kami dapat memperbaiki penulisan anda:

→ [Dapatkan sampel percuma sekarang.]

Nota: Laman web kami yang selebihnya adalah dalam bahasa Inggeris. Akhirnya, kami adalah pembaca-pembaca pruf bahasa Inggeris!

Mula bersedia untuk bekerjasama dengan pembaca-pembaca pruf bahasa Inggeris kami?

→ [Buat pesanan sekarang.]