Engelsk korrekturlesingstjeneste

grammar

get English proofreading and editing button

Ønsker du engelsk uten feil?

ProofreadingServices.com kan hjelpe. Vi er verdens ledende nettbaserte engelsk korrektur- og redigeringstjeneste, og vi samarbeider med akademikere og profesjonelle verden over. Enten du trenger engelsk akademisk, forretningsbasert, eller annen korrekturlesingstjeneste, våre prisbelønte korrekturlesere kan gi den engelske korrekturen du har behov for.

[Ønsker du å se prisene våre for engelsk korrekturlesing? Få et gratis tilbud.]

Kvaliteten på skrivingen din påvirker hvordan du bedømmes i et profesjonelt eller akademisk miljø. Å produsere dokumenter skrevet på riktig engelsk vil forbedre statusen din innen feltet ditt. Våre profesjonelle engelske korrekturlesere finner feil i grammatikk, staving, formatering, ordvalg, og setningsoppbygging. Vi korrigerer ditt engelske skrivematerial slik at arbeidet ditt får den respekten det fortjener.

Er vår engelsk korrekturlesingstjenester riktig for deg?

Tenk deg at: Du har brukt time etter time på en engelsk artikkel du ønsker å sende inn til en ledende akademisk tidsskrift. Du trenger korrekt engelsk skriftlig materiale, som ikke setter deg i forlegenhet foran din akademiske kolleger. Tidsfristen nærmer seg raskt—den er 48 timer unna. Du trenger hjelp, og du trenger den raskt.

Vi vet hvor stressende en slik situasjon kan være. Vi har vært der. Derfor har vi skreddersydd tjenestene våre til å være så praktiske og raske som mulig. Trenger du dokumentene tilbake om noen få dager? Ingen problem. Noen få timer? Vi kan gjøre det også.

Send oss dokumentene dine, og slapp av. Vi tar oss av resten.

[Kom i gang med bestillingen din her.]

Hvor gode er vi?

Vår flinke korrekturlesere og redaktører er engelske og har bakgrunn fra profesjonell skriving, redigering og korrekturlesing. Mange er pensjonerte engelske og vitenskapsprofessorer og har årelang erfaring med innsending til topp akademiske tidsskrifter. Hvert medlem av teamet vårt har bestått en lang rekke korrektur- og redigeringstester. Vi leier inn kun en av hver 200 søkere innen engelsk korrekturlesing—vi er mer grundig enn Harvard Universitet. Våre korrekturlesere er glimrende på det de gjør, og de vet hvordan de skal korrigere din engelske skriving.

Ønsker du en gratis engelsk korrekturprøve?

Vi forstår at du kanskje er tusenvis av kilometer borte fra vårt hovedkontor i USA, og kanskje vil se et eksempel på vårt arbeid før du plasserer en betalt ordre. Få en gratis prøve og se hvordan våre korrekturlesere kan forbedre din skriving:

[Få en gratis prøve nå.]

Merk: Resten av nettstedet vårt er på engelsk. Vi er tross alt engelske korrekturlesere!

Klar til å begynne å arbeide med våre engelske korrekturlesere?

[Plasserer en ordre nå.]