Bestill oversettelse fra Norsk til Engelsk

Norwegian Book Translation Services

ProofreadingServices.com oversetter skjønn-og faglitterære bøker fra Norsk til Engelsk og hjelper forfattere med å nå nye lesere og selge flere bøker. Våre profesjonelle oversettelsestjenester er 100% menneskebasert og er aldri automatiserte. Vi er stolte av å levere nøyaktige oversettelser, samtidig som du beholder din egen stemme og stil.

Kontakt oss for et tilbud på litterær oversettelse.

Hvorfor oversette boken din fra Norsk til Engelsk?

Du har brukt måneder eller år å skrive boken din, så hvorfor begrense publisiteten ved å publisere kun på norsk? Den beste måten å nå ut milliarder av mennesker som ikke leser Norsk, er å oversette arbeidet til Engelsk. Med en profesjonell Engelsk oversettelse øker du ikke bare antall lesere, men også salget.

Hvilken oversettelsestjenester tilbyr vi for bøker?

Vi tilbyr oversettelse fra Norsk til Amerikansk eller UK Engelsk med separat korrekturlesing av vårt Engelske team. Mens andre tjenester bare oversetter boken din, så oversetter vi både teksten og sender den til en Engelsk ekspert som bedrer klossete formuleringer og fanger opp eventuelle feil. Tross alt startet ProofreadingServices.com som en språkvask og korrektur-tjeneste, og teamet vårt har noen av de beste Engelske redaktørene i verden.

Hva slags manuskripter oversetter vi?

Vi oversetter romaner, sakprosa, barnebøker og mer for forfattere fra hele verden. Vi er spesialister på…

  • Litterære bøker, som for eksempel science fiction-romaner, krim, romaner og historisk fiksjon
  • Akademiske bøker, som for eksempel manuskripter om filosofi, historie, naturfag og andre fag
  • Bedriftsbøker, som for eksempel e-bøker om produktivitet, bøker om lederskap og mer

Vi har jobbet med tusenvis av kunder og bøkene spenner over mange sjangre og temaer. Vi har oversatt alt fra ung voksen skjønnlitteratur, til memoarer, kokebøker, faglitterære bøker om politisk vitenskap, teknologi og kunst. Kort sagt kombinerer vi vår erfaring med vårt brede nettverk av språkeksperter, noe som betyr at vi kan oversette og korrekturlese bøker som er skrevet på nesten alle språk og et hvilket som helst emne.

Hvorfor velge våre Norske oversettelsestjenester for din bok?

Hos ProofreadingServices.com gir vi bøkene til litterære oversettere, ikke generelle oversettere. En dyktig litterær oversetter vil gå utover en ordrette ord-for-ord-oversettelse for å overholde kravene til sjangeren og bevare nyansene i stemme og skrivestil.

Vi har som mål å gjøre det enkelt for forfattere over hele verden å samarbeide med dyktige oversettere og Engelske korrekturlesere. Dersom du bor i Oslo, Bergen, Trondheim eller et annet sted, er vår oversettelse fra Norsk-til-Engelsk med separat korrekturlesing en enkel måte å få flere lesere til å kjøpe boken din og få glede av arbeidet ditt. Vi er forpliktet til å levere oversettelsestjenester av høy kvalitet, fantastisk kundeservice og rimelige priser, og vi garantere din tilfredshet med arbeidet vårt.

Kontakt oss for et tilbud på oversettelse.