Profesjonelle oversettelsestjenester på nett

Norwegian Translation Services

ProofreadingServices.com tilbyr profesjonell oversettelse fra Norsk til Engelsk, fra Engelsk til Norsk og en rekke andre språk. Vi er mest kjent for korrekturlesing av Engelsk tekst og redigeringstjenester for akademikere, jobbsøkere, forretningsfolk og forfattere fra hele verden. Våre manuelle oversettelsestjenester viser vår forpliktelse til høy kvalitet på arbeidet, fantastisk kundeservice og rimelige priser.

Kontakt oss for et tilbud på oversettelse.

Hvilke oversettelsestjenester tilbyr vi?

Skal du publisere noe i et engelsktalende land, en engelsk språkjournal eller noe annet? Vi tilbyr oversettelse fra Norsk til Engelsk med separat korrekturlesing av vårt Engelske team.

Ønsker du å gjøre innholdet tilgjengelig for milliarder av mennesker over hele verden som ikke snakker Engelsk? Vi tilbyr oversettelse fra Engelsk til Norsk, Sveitsertysk, Hviterussisk og mer.

Vi er spesialister på …

  • Akademisk oversettelse. La teamet vårt oversette tidsskriftartikler, forskningsrapporter, doktoravhandlinger og avhandlinger til Engelsk eller fra Engelsk til norsk, slik at du kan publisere arbeidet ditt for et bredere publikum.
  • Bedrifts-oversettelse. Å oversette selskapets hjemmeside, blogginnlegg, markedsføringsmateriale og annet bedriftsrelatert innhold er nøkkelen for at din bedrift kan vokse og tjene mer penger.
  • Litterær oversettelse. Du har jobbet hardt på manuskriptet, enten det er en roman, biografi, eller filmmanus. Profesjonelle oversettelsestjenester utført av mennesker kan øke leserne dine dramatisk og gi et globalt publikum glede av arbeidet ditt.

ProofreadingServices.com sine team av språkeksperter har oversatt tusenvis av dokumenter for fornøyde kunder i Oslo, Bergen, Trondheim og over hele verden. I motsetning til andre selskaper som arbeider med oversettelse, tilbyr vi Engelsk korrektur med vår oversettelsestjeneste fra Norsk-til-Engelsk for å oversette dokumenter, slik at de høres ut som de er skrevet av en innfødt.

Hvem er vi?

Oversettere hos ProofreadingServices.com har kunnskap og erfaring til å oversette arbeidet ditt nøyaktig, samtidig som du beholder din stemme og stil. Siden de Norske oversetterne våre spesialiserer seg på en rekke emner, fra kunst til finans, så vil prosjektet bli tildelt et teammedlem som er kjent med feltet ditt. Derom du trenger en Ph.d.-avhandling, katalog eller skolesøknad oversatt fra eller til Engelsk, så kan du stole på at vårt team av Norske oversettere vil produsere en oversettelse av prosjektet ditt i høy kvalitet.

Hvorfor velge våre Norske oversettelsestjenester?

Hos ProofreadingServices.com vi gjør det enkelt for forfattere over hele verden å komme i kontakt med gode oversettere og Engelske korrekturlesere. Våre rimelige, nøyaktige oversettelsestjenester for bedrifter, akademikere og forfattere vil hjelpe deg å nå ut til nye lesere og utvide til internasjonale markeder, uansett språk eller emne. Vi er stolte av den høye standarden for kvalitet de profesjonelle oversetterne våre oppnår og vi garanterer at du blir tilfreds med arbeidet vårt.

Kontakt oss for et tilbud på oversettelse.