Услуге превођења књига са српског на енглески

Serbian Book Translation Services

Агенција ProofreadingServices.com преводи белетристику и нефикцију са српског на енглески језик, помажући ауторима да дођу до нових читалаца и продају више књига. Наше професионалне преводилачке услуге превођења 100% обављају преводиоци, а не компјутерски програми - и поносни смо на пружање услуга тачних превода уз очување вашег ауторског гласа и стила.

Питајте нас за цену вашег превода.

Зашто преводити вашу књигу са спрског на енглески?

Писали сте вашу књигу месецима, можда чак и годинама, па зашто онда ограничити њен утицај објављивањем само на српском језику? Најбољи начин да допрете до милијарди људи који не знају српски је превод вашег дела на енглески језик. Професионалним преводом на енглески језик повећаћете не само број читалаца већ и продају.

Које услуге превођења књига нудимо?

Нудимо превод са српског на британски или амерички енглески са одвојеном лектуром коју врши наш енглески тим. Док друге агенције само преводе вашу књигу, ми преводимо текст ваше књиге који потом шаљемо стручњаку за енглески језик који ће исправити неспретно фразирање и уочити упорне грешке. Уосталом, агенција ProofreadingServices.com је започела као агенција за лектуру и уређивање текстова, а наш тим укључује неке од најбољих енглеских уредника на свету.

Које врсте рукописа преводимо?

Преводимо романе, нефикције, дечје књиге и још много тога за ауторе из целог света. Стручњаци смо за…

  • Књиге из области књижевности, попут научнофантастичних романа, крими романа, љубавних романа и историјске фантастике
  • Академске књиге, попут рукописа о филозофији, историји, науци и другим областима
  • Бизнис књиге, као што су е-књиге о продуктивности, књиге о бизнис ауторитету и још много тога

Сарађивали смо са хиљадама клијената чије књиге обухватају многе жанрове и теме - од фантастике за одрасле, мемоара, кувара, до нефикција о политологији, технологији и уметности. Укратко, наше дугогодишње искуство у комбинацији са широком мрежом језичких стручњака значи да можемо да преведемо и лекторишемо књиге написане на готово било којем језику, о било којој теми.

Зашто да се одлучите за наше преводилачке услуге за српски језик за вашу књигу?

Наша агенција ProofreadingServices.com додељује књиге књижевним преводиоцима, а не општим преводиоцима. Вешт књижевни преводилац ићи ће даље од буквалног превода од речи до речи како би био у складу са правилима вашег жанра и сачувао нијансе вашег гласа и стила писања.

Нашим ауторима желимо да олакшамо повезивање с врхунским преводиоцима и лекторима на енглеском језику. Било да живите у Београду, Нишу, Новом Саду или негде другде, наш превод са српског на енглески језик са одвојеном лектуром једноставан је начин да привучете више читалаца који ће купити вашу књигу и уживати у вашем раду. Залажемо се за пружање висококвалитетних преводилачких услуга, фантастичне услуге купцима и повољне цене, и гарантујемо ваше задовољство нашим радом.

Питајте нас за цену вашег превода.