Професионалне онлајн преводилачке услуге

Serbian Translation Services

Агенција ProofreadingServices.com нуди услуге професионалног превођења са српског на енглески, са енглеског на српски, као и преводе у многобројним другим језичким комбинацијама. Иако смо најпознатији по нашим услугама лектуре и уређивања на енглеском језику за академске раднике, за оне који траже посао, пословне људе као и  за ауторе из целог света, наше услуге превођења које обављају преводиоци, а не компјутерски програми, настављају нашу посвећеност квалитетном раду, фантастичној услузи за наше кориснике, као и повољним ценама.

Питајте нас за цену вашег превода.

Које услуге превођења нудимо?

Да ли желите да објавите у земљи која се налази на енглеском говорном подручју, часопис на енглеском језику или нешто друго? Нудимо вам преводе са српског на енглески језик са одвојеном лектуром и коректуром коју обавља наш тим за енглески језик.

Да ли желите да свој садржај учините доступним милионима људи широм света који не говоре енглески? Нудимо вам превод са енглеског на српски, вијетнамски, малтешки и још много других језика.

Стручњаци смо за…

  • Превођење академског материјала. Наш тим ће превести ваше новинске чланке, истраживачке радове, дисертације и тезе на енглески или са енглеског на српски како бисте могли да објавите ваш рад на што већем подручју и тако проширите његов утицај.
  • Превођење пословног материјала. Превођење интернет странице ваше фирме, блогова, маркетиншког материјала и другог пословног садржаја, кључно је за раст вашег предузећа - и за већи профит.
  • Превођење књижевног материјала. Напорно сте радили на свом рукопису, било да је реч о роману, мемоару или сценарију. Професионалне услуге људског превођења могу драстично да повећају број ваших читалаца, као и да омогуће глобалној публици да ужива у вашем раду.

У агенцији ProofreadingServices.com, наш тим језичких стручњака превео је хиљаде докумената за задовољне клијенте у Београду, Нишу, Новом Саду и широм света. За разлику од других преводилачких агенција, ми нудимо лектуру и коректуру на енглеском језику са нашим преводилачким тимом који ради на превођењу са српског на енглески језик како бисмо створили преведена документа која звуче као да их је написао изворни говорник.

Ко смо ми?

Преводиоци у агенцији ProofreadingServices.com имају знања и искуства како би тачно превели ваш рад и истовремено сачували ваш начин писања и ваш стил. Пошто су наши преводиоци из Србије специјализовани за велики број делатности - од архитектуре до геологије - ваш пројекат ће бити додељен оном члану тима који је упознат са вашом облашћу. Без обзира да ли вам је потребна лична изјава о пребивалишту, биографија или пословни документ преведен са енглеског или на енглески језик, можете да имате поверење у наш тим преводилаца из Србије за израду квалитетног превода вашег пројекта.

Зашто изабрати наше преводилачке услуге за српски језик?

Агенција ProofreadingServices.com писцима широм света олакшава повезивање са врхунским преводиоцима и лекторима на енглеском језику. Наше приступачне, прецизне преводилачке услуге за предузећа, академске раднике и ауторе, помоћи ће вам да дођете до нових читалаца и проширите се на међународна тржишта, без обзира на језик или тему. Поносни смо на високе стандарде квалитета наших професионалних преводилаца и гарантујемо ваше задовољство нашим радом.

Питајте нас за цену вашег превода.