Strokovne Spletne Prevajalske Storitve

Slovene Translation Services

ProofreadingServices.com ponuja strokovne prevajalske storitve v slovenščino iz angleščine, v angleščino iz slovenščine ter v številnih drugih jezikovnih parih. Medtem ko smo najbolj poznani za naše storitve lektoriranja ter urejanja angleščine za akademike, iskalce zaposlitve, poslovneže in avtorje po vsem svetu, naše storitve človeškega prevoda nadaljujejo našo predanost visoki kakovosti dela, izjemni podpori strank ter dostopnim tečajem.

Stopite z nami v stik za predračun prevajalskih stroškov.

Katere prevajalske storitve ponujamo?

Ali želite izdajati v angleško govoreči državi, dnevniku v angleškem jeziku ali kje drugod? Mi ponujamo prevajanje iz slovenščine v angleščino z ločenim lektoriranjem s strani naše angleške ekipe.

Ali želite narediti vaše vsebine dostopne milijardam ljudi širom sveta, ki ne govorijo angleščine? Mi ponujamo prevode iz angleščine v slovenščino, afrikanščino, malajščino in mnoge druge.

Mi specializiramo za …

  • Akademsko prevajanja. Dovolite naši ekipi, da prevede vaše časopisne članke, raziskovalne naloge, disertacije ter diplomske naloge v angleščino ali iz angleščine v slovenščino, tako da lahko vi izdajate obširneje in povečate vpliv vašega dela.
  • Poslovno prevajanje. Prevajanje spletne strani vašega podjetja, objave bloga, tržnega gradiva in drugih poslovnih vsebin je ključno za rast vašega podjetja—in služenje večje količine denarja.
  • Literarno prevajanje. Vi ste močno garali na vašem rokopisu, bodisi je roman, biografija ali scenarij. Strokovne storitve človeškega prevajanja lahko dramatično povečajo vaše bralstvo in dovolijo svetovnemu občinstvu, da uživa v vašem delu.

Pri ProofreadingServices.com je naša ekipa jezikovnih strokovnjakov prevedla tisoče dokumentov za zadovoljene stranke v Ljubljani, Mariboru in Celju ter po vsem svetu. Za razliko od drugih prevajalskih podjetij ponujamo lektoriranje angleščine z našo prevajalsko storitvijo slovenščina-v-angleščino, kar povzroči, da prevedeni dokumenti zvenijo, kot da bi jih napisal rojen govorec.

Kdo smo?

Prevajalci pri ProofreadingServices.com imajo znanje ter izkušnje za točno prevajanje vašega dela, medtem ko ohranjajo vaš glas ter stil. Zato ker naši slovenski prevajalci specializirajo v mnogih področjih—od biokemije do lingvistike—bo vaš projekt dodeljen članu ekipe, ki mu je vaše področje znano. Torej če potrebujete romantični roman, e-pošto ali kristjansko knjigo prevedeno iz angleščine ali v angleščino, lahko zaupate naši ekipi slovenskih prevajalcev, da bo izdelala visokokakovostni prevod vašega projekta.

Zakaj izbrati naše storitve prevoda slovenščine?

Pri ProofreadingServices.com za pisce iz vsega sveta poenostavimo stopanje v stik z najboljšimi prevajalci ter lektorji angleščine. Naše cenovno ugodne, točne prevajalske storitve za podjetja, akademike ter avtorje vam bodo pomagala dosegati nove bralce ter se razširiti v mednarodne trge, ne glede na jezik ali temo. Mi smo ponosni visokih standardov kakovosti, ki jih naši strokovni prevajalci dosežejo in vam jamčimo vašo zadovoljstvo z našim delom.

Stopite z nami v stik za predračun prevajalskih stroškov.