Professionella översättningstjänster online

Swedish Translation Services

ProofreadingServices.com erbjuder tjänster inom professionell översättning från svenska till engelska, från engelska till svenska, och inom många andra språk. Vi är mest kända för våra tjänster inom engelsk korrekturläsning och redigering för akademiker, arbetssökande, affärsmän och författare från hela världen, men även i våra mänskliga översättningstjänster fortsätter vi med vårt engagemang för ett högkvalitativt arbete, fantastisk kundtjänst, och till resonliga priser.

Kontakta oss för en offert.

Vilka översättningstjänster erbjuder vi?

Vill du publicera i ett engelskspråkigt land, en engelskspråkig journal, eller något annat? Vi erbjuder översättning från svenska till engelska med separat korrekturläsning av vårt engelska team.

Vill du göra innehållet du skriver tillgängligt för miljarder människor över hela världen som inte talar engelska? Vi erbjuder översättning från engelska till svenska, azerbajdzjanska, luxemburgiska och mycket mer.

Vi specialiserar oss på ...

  • Akademiska översättningar. Låt vårt team översätta dina journalartiklar, forskningspapper och avhandlingar till engelska, eller från engelska till svenska så att du kan nå fler och ha en större påverkan med dit arbete när du publicerar.
  • Yrkessmässiga översättningar. Att översätta ditt företags hemsida, blogginlägg, marknadsföring och annat yrkesmässigt innehåll är nyckeln till att få ditt företag att växa – och därmed tjäna mer pengar.
  • Litterära översättningar. Du har arbetat så hårt på ditt verk, vare sig det är en roman, en memoar, eller ett manus. Professionell mänsklig översättning kan dramatiskt öka din läsekrets och låta en global läsekrets njuta av ditt verk.

På ProofreadingServices.com har vårt team av språkexperter översatt tusentals dokument för nöjda kunder i Stockholm, Göteborg, Malmö och över hela världen. Till skillnad från andra översättningsföretag erbjuder vi engelsk korrekturläsning med vår svenska-till-engelska översättningstjänst. På så sätt produceras översatta dokument som låter som att de skrivits av någon med engelska som modersmål.

Vilka är vi?

Översättarna på ProofreadingServices.com har kunskapen och erfarenheten för att kunna översätta ditt verk korrekt, samtidigt som de bevarar din röst och din stil. Eftersom våra översättare specialiserar sig inom ett stort utbud av olika ämnen – från affärer till matematik – kan du vara säker på att ditt projekt blir tilldelat en översättare som är bekant med just ditt fält. Så vare sig det är ett vetenskapligt dokument, en stipendieansökan eller en katalog du behöver översatt till eller från engelska kan du lita på att vårt team av svenska översättare kommer att producera en högkvalitativ översättning av ditt projekt.

Varför välja våra svenska översättningstjänster?

På ProofreadingServices.com gör vi det enkelt för författare runt om i världen att få kontakt med fantastiska översättare och engelska korrekturläsare. Våra prisvärda och exakta översättningstjänster för företag, akademiker och författare hjälper dig nå en större läsekrets och en internationell marknad, oavsett språk eller ämne. Vi är stolta över de höga kvalitetsstandarder våra professionella översättare uppnår, och vi garanterar att du blir nöjd med vårt arbete.

Kontakta oss för en offert.